katoenen tas bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Apothekerstasje van katoen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Katoenen tas Antibes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Tasje Fergut
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Katoenen draagtas klein
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Katoenen draagtas 136 gr/m2
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
full colour bedrukt
Katoenen draagtas ecru
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: full colour
Tasje Jardix
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
TIP!
Katoenen tas korte hengsels
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Katoenen tas Arrecife
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Schoudertas katoen 140g/m² kort
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Katoenen stokbroodtasje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Katoenen tas Manacor
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk

Katoenen tas bedrukken
¬ 

Als u dit hier leest, vertrouwen we erop dat u op zoek bent naar een gemakkelijke methode om producten te promoten waarmee u marketing en promotiecampagne kunt optimaliseren. Gelukkig, u hebt de juiste plek ontdekt om promotionele artikelen en relatiegeschenken uit te kiezen waarmee u uw marketing doelen kunt bereiken
De tijden zijn veranderd dus is het goed om elke keer te kijken welke producten het beste passen bij u en uw bedrijf. Katoenen tassen met bedrukking zijn al vele jaren een geweldig artikel om te gebruiken bij promoties

Waarom zou u investeren in bedrukte katoenen tassen?

Bedrukte katoenen tassen zijn waarschijnlijk een van de meest bekende gebruikte relatiegeschenken aangezien ze populair zijn in alle branches en in elke industrie kunnen worden gebruikt. De katoenen tassen zijn bijna ieders favoriete gebruiksvoorwerp, dus u kunt er zeker van zijn dat uw tas met logo lang zal worden gebruikt.

Wat zijn katoenen tassen?

Katoenen tassen zijn handige tassen die gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen zoals katoen. Daarom zijn ze volledig milieuvriendelijk. Er zijn veel kwaliteiten katoenen tassen verkrijgbaar met verschillende kleuren, maten en dessins en of ze nu effen of bedrukt zijn.

Voordelen van het gebruik van bedrukte katoenen tassen als cadeauartikelen:

Er zijn honderden redenen waarom u zou moeten investeren in deze goedkope bedrukte katoenen tassen, aangezien ze dezelfde honderd voordelen hebben die u kunnen helpen om de bekendheid en het maximale bereik over de hele linie te verkrijgen. Lees tot het einde verder om erachter te komen waarom u in deze katoenen tassen zou moeten investeren en ook waarom u ze bij ons zou kopen.
Perfect voor branding:
Het enorme oppervlak van de katoenen of canvas tassen biedt een prachtig gebied om uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp te accentueren, terwijl uw klanten over de weg slenteren of hun wekelijkse boodschappen doen, uw naam zal worden gezien door. Dit zijn echt geweldige promotionele artikelen en met de vele stijlen, kleuren en modellen. Daarom zou een katoenen tas meet logo de ideale promotor voor uw imago kunnen zijn.
Milieuvriendelijk cadeauartikel:
Als u een product moet gebruiken als zakelijk cadeau voor uw volgende speciale missie, dan is het belangrijk dat het milieuvriendelijk is. Het is omdat we bewust moeten zijn van onze materiaalkeuze, gezien hoe bevolkt onze planeet al is. Een katoenen tas is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals katoen dat volledig biologisch afbreekbaar is. Op deze manier voorzien we u van de juiste keuze die zowel in vriendschappelijke toestand als voor sommigen een zeer geliefd speciaal cadeau is.
Katoenen tassen zijn super betaalbaar:
Wie wil er niet binnen zijn budget blijven, een hoop geld opzij zetten en tegelijkertijd een ongelooflijk item in handen krijgen dat ze als relatiegeschenk kunnen gebruiken en dat u kan helpen de boost te krijgen die u nodig heeft? Alles bij elkaar genomen, goedkope katoenen tassen met een opdruk zijn relatiegeschenken die uiteindelijk uw doelen helpen te bereiken en dat binnen uw budget.
Geeft een fantastische merkintroductie:
Een katoenen tas met uw merk wordt vrij vaak door mensen gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het ronddragen tijdens beurzen en meetings en tijdens het doen van boodschappen. Het is vanuit deze realiteit dat we de keren dat als we onze katoenen tassen gebruiken, de we ze zullen bekijken en dit betekent dus dat we de naam van het merk of het logo dat op de katoenen tas is gedrukt zullen bekijken. Hoe vaker de tas wordt gebruikt hoe vaker de gebruiker en degene die hij tegenkomt de naam of het logo van uw organisatie zullen zien.

Helpt bij het opbouwen van een merkbeeld:
Met de juiste aanpassing van het logo of ontwerp op uw katoenen tas, kunt u uw merknaam verkopen om hem te helpen verbinding te maken met een enorme groep mensen en het kan u helpen bij het opbouwen van een zekerder beeld voor uw imago of bedrijf.
¬ 

Welk maatwerk geven we?

Bij ons kunt u kiezen voor katoenen tassen van een breed scala aan soorten, variërend van verschillende kleuren, kwaliteiten katoen tot een verschillende grootte en hengsels.
U kunt het logo van uw bedrijf of merk laten bedrukken op de katoenen tassen aan een zijde of aan beide zijden. U kunt zelfs de kleinste details personaliseren, zoals de lettergrootte, stijl, kleur, enz.

Waarom zou u ervoor kiezen om katoenen tassen bij ons te kopen?

Mocht dit uw eerste keer op onze site zijn en u overweegt of u ons zou moeten kiezen of niet, laten we u dan garanderen dat wij een toonaangevend bedrijf in promotionele artikelen zijn die al veel tevreden klanten bedrukte tassen heeft geleverd.
Beste items:
Het item dat we je van de beste kwaliteit. We¬  hebben alle producten specifiek gekozen vanwege hun kwaliteit en goed materiaal. We hebben katoenen tassen van diverse kwaliteiten. De een wil graag een dunnere soepele katoenen tas en de ander weer een dikkere stuggere tas. Voor elk doel is er wel een tas
Snel leveren:
Bij al onze producten stat de levertijd vermeld. In overleg is er vaak nog wel iets eerder leveren mogelijk. Wij spreken van te voren de afleverdatum af en daar houden wij ons ook aan.
Beste tarieven:
Op zoek naar redelijke dingen? We hebben u omdat we producten van de beste kwaliteit hebben tegen de beste tarieven die goed voor uw portemonnee zullen zijn.

¬