Boodschappentassen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
RPET-boodschappentas Raduin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 1
boodschappentas Jazzin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
RPET-boodschappentas Mariek
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 1
Non-woven shopping bag
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
boodschappentas Kustal
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
BESTSELLER
boodschappentas Cattyr
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
boodschappentas Flubber
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3
Boodschappentas non woven
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
boodschappentas Natia
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3
RPET non woven boodschappentas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: fc
boodschappentas Poznan
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 2
RPET-boodschappentas Okada
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 3

Boodschappentas bedrukken

Een lekker grote boodschappentas is een praktisch en noodzakelijk iets in onze huidige maatschappij. We proberen met zijn allen de plastic berg te verkleinen en met herbruikbare tassen zetten we al een grote stap. In plaats van iedere keer een plastic tasje te kopen kun je beter elke keer je eigen boodschappentas mee nemen naar de winkel. Dat is beter voor het milieu, scheelt je geld en ze zijn ook nog eens ruimer en steviger.

Waarom zou u moeten investeren in bedrukte shoppers?

Boodschappentassen met logo zijn een perfect middel om je merk meer naamsbekendheid te geven. Immers, de tas heeft een groot drukoppervlak, kun je helemaal naar jouw wensen laten bedrukken en wordt gezien door heel veel mensen.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van shoppers als een promotiemiddel?
Er zijn vele redenen waarom u middelen zouden moeten steken in deze bescheiden bedrukte shoppers van het bereik tot aan de kosten. Blijf doorlezen tot u de reden heeft gevonden welke beste past om voor deze boodschappentassen te kiezen.
Een goedkope advertentietool:
Voor zover het promotionele relatiegeschenken voor meer naamsbekendheid betreft, hangt het volledig af van u en uw doel, doelgroep en budget voor wat u besluit te kiezen. Een goede zet is om goed te kijken waar u uw budget aan uit geeft. Een grootse advertentiecampagne geeft niet altijd het effect waar u op hoopt en kost wel een vermogen. Met bijvoorbeeld een goedkope shopper met het logo van uw bedrijf zal zijn doel goed dienen, aangezien het een vrij goedkope advertentietool blijkt te zijn. Het meest ideale alternatief is om iets te kiezen dat verstandig kan zijn en bovendien de beoogde belangengroep kan beïnvloeden.Het is dus slimmer om zorgvuldig te kiezen.
Buitengewoon opvallend :
Hoe meer uw relatiegeschenkartikel de mensen bereikt door hun aandacht te trekken, des te voordeliger het is voor u en uw organisatie. Degene die de tas van u krijgt zal hem gaan gebruiken en loopt met uw shopper door de straten, waar veel mensen uw logo of bedrijfsnaam zullen zien. Wist u dat een tas gemiddeld 2900 keer wordt gezien?
Onberispelijke promotioneel artikel:
Deze shoppers met uw logo erop gedrukt zijn de ideale promotionele artikelen die uw imago de lift te geven die u nodig heeft. Deze shoppers zijn bedoeld voor opslagdoeleinden, maar met uw logo erop, kunnen ze een zeer effectieve marketingtool blijken te zijn om te laten zien, aangezien mensen uw naam zullen zien en deze zullen herinneren.

Wat zijn de verschillende bedrukkingsmogelijkheden die we u geven?

Wij zijn een webshop die die zowel boodschappentassen met logo kunnen voorzien die wij op voorraad hebben als gehele custom made boodschappentassen. De tassen uit voorraad kunt u kiezen uit onze webshop. U heeft keuze uit kleur, model en materiaal. Uw logo kunnen we aan één of twee zijden bedrukken. Bij de custom made boodschappentassen kunt u zelf het model bepalen, materiaal, soort en kleur van de hengsels en kunt u de tas all over in full colour bedrukken. Een eigen unieke tas dus.

Waarom bij ons kopen?

Wij zijn een webshop die al jaren lang toonaangevend is in promotie artikelen en relatiegeschenken. Wij hebben goede producten met een geweldige prijs/kwaliteitverhouding. Wij leveren op tijd en hebben service in een hoog vaandel staan. Mocht u advies willen dan staan wij voor u klaar. Allemaal redenen om met ons in zee te gaan.
Levering:
Wij hanteren de regel afspraak =afspraak erg nauw. Van te voren spreken wij met elkaar een levertijd af en deze zullen wij ook opvolgen. De goederen worden op de afgesproken datum bij u afgeleverd.
Wij bewaken het budget:
In het geval dat u zich dat de tassen te veel gaan kosten, geen zorgen. Wij communiceren altijd helder en overzichtelijk wat de kosten zijn en u komt niet voor verrassingen te staan. Wij bieden de tassen aan voor scherpe prijzen dus uw budget komt niet in gevaar
We hebben de beste opties voor je:
We hebben een enorm en breed scala aan boodschappentassen en shoppers. Naast de keuze uit model, kleur en materiaal, kunt u ook bepalen hoe en waar u de bedrukking wilt. Aan 1 zijde aan 2 zijdes in 1 kleur of misschien full colour? Er is veel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.