Tassenhanger & Tassenweger

Sorteer op:
zoek
 
Tassenhouder voor op trolley
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Tashouder Doxen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Tassenhanger met spiegel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
tashanger Factor
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Handtashouder in zwart en zilver
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full colour
Atlantis tassenhanger
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
magnetische tashanger Paris
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Handtashouder Rose Hill
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief graveren
TIP!
bagage weger Blanax
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Kofferweegschaal
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Tassenhanger of tassenweger met logo

Waar laat ik nou die tas? Een vraag die veel mensen zichzelf stellen als ze ergens gaan zitten. Op de grond of aan de stoel is niet altijd een optie. Met de tassenhangers van Relatiegeschenk4you is dat probleem voorbij. Plaats de tassenhanger aan de tafel en hang de tas eraan. Veilig in het zicht en de tas hangt niemand in de weg.
Een leuk relatiegeschenk, dat we graag voor u bedrukken met uw logo.

Daarnaast hebben we ook tassenwegers die aangeven hoeveel een tas of koffer weegt, handig voor het vliegtuig. De tassenwegers voorzien we graag van uw naam of logo.

Tassenhanger bedrukken

Even de tas weghangen als je in een restaurant bent, vaak ben je aan het stuntelen om de tas een plaatsje te geven en dan heb je er ook nog niet altijd zicht op wat zeer onprettig is. Dat is voorbij met de tassenhangers van Relatiegeschenk4you. De tassenhangers zorgen ervoor dat je eenvoudig je tas aan de tassenhanger hangt. De tassenhanger bevestig je aan de tafel en het probleem is opgelost.

Relatiegeschenk4you heeft meerdere soorten tassenhangers in meerdere kleuren verkrijgbaar. Maak uw keuze en wij bedrukken de tassenhanger van uw keuze met uw naam of logo. Een relatiegeschenk waar de dames u dankbaar voor zullen zijn.

Tassenwegers bedrukken

De tassenwegers zijn compact gevormde weegschaaltjes waarmee u uw bagage kunt wegen. De vliegtuigmaatschappijen zijn tegenwoordig erg streng als het aankomt op het gewicht van u mee te nemen bagage (tas of koffer). Weeg daarom uw tas of koffer van te voren zodat u niet voor verrassingen komt te staan en uiteindelijk duur uit bent. Bent u werkzaam in de reisbranche of reizen u klanten en relaties veel dan is dit een onmisbaar relatiegeschenk.

Verras uw klanten, prospects en medewerkers met een tassenweger. Relatiegeschenk4you zal de tassenweger met veel plezier bedrukken met uw logo of naam.

Wij van Relatiegeschenk4you zijn al jarenlang actief in de markt van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij weten als geen ander wat de verschillen zijn tussen de diverse artikelen, de gebruikte materialen en mogelijkheden van bedrukken. Wij helpen onze klanten graag en adviseren ze welk artikel of welke soort bedrukking het beste bij hen logo of bedrijf past. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Uiteraard maken we vooraf altijd een digitale drukproef van uw logo of tekst op het gewenst artikel. Zo krijgt u een goede indruk van hoe het artikel er uiteindelijk uit komt te zien met uw reclame er op. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces.