Schoenentas & Kledingzak

Sorteer op:
zoek
 
Schoenen zak Cyde
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Nylon kledingzak Gijón
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief FC sticker
schoenentas Pirlo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
kostuumzak Kibix
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Schoenentas Helanot
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Schoenen tas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
schoenpoetsset Aeron
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Hemd case
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Kledingzak Santander
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 10 stuks standaard inclusief graveren

Schoenentas of kledingzak met logo

Wanneer je regelmatig op reis bent, weet je dat het handig is om schoenen apart van de rest van de koffer inhoud te houden. Ze kunnen immers vies zijn van onderen. Ook nette kleding die je graag kreuk vrij wilt houden kun je beter apart verpakken in een kledingzak.

Een schoenentas of kledingzak is een nuttig relatiegeschenk welke Relatiegeschenk4you met uw logo of tekst kan bedrukken.
Zo heeft u een relatiegeschenk voor de reiziger, zakenman- of vrouw en iedereen die graag netjes zijn kleding en schoenen opruimt.

Relatiegeschenk4you voor al uw schoententassen en kledingzakken!

Schoenentas bedrukken

U heeft een winkel in mooie kleding en schoenen en wanneer u een pak verkoopt of nette schoenen dan wilt u uw klanten een handig item voor thuis meegeven. Dat kan met de schoenentassen en kledingzakken van Relatiegeschenk4you. Uw klanten kunnen de kleding netjes weghangen in de kledingzak en schoenen in de schoentas leggen. Zo blijft de kleding en het schoeisel lang mooi.

Kledingzak bedrukken

Voor mensen die regelmatig reizen is een kledingzak en schoenentas ook een must.
Wanneer u er aan de andere kant van de wereld er ook representatief uit wilt zien, dan is het belangrijk dat uw kleding en schoenen onberispelijk zijn. Door ze te verpakken in een kledingzak of schoenentas en keurig in een koffer te doen, blijft de kleding en het schoeisel netjes.

Relatiegeschenk4you kan de schoenentassen en kledingzakken voor u bedrukken met uw logo of naam. Zo heeft u een fraai relatiegeschenk. Wilt u verdere informatie over de schoenentassen of kledingzakken? De medewerkers van Relatiegeschenk4you weten alles over de schoenentassen en kledingzakken en informeren u graag.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.