Paspoort map & ID kaarthouder

Sorteer op:
zoek
 
Mapje voor reis- inentingspapieren
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard met 1 kleur opdruk
BESTSELLER
Paspoortmap skai
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Paspoortmap Belgisch
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
TIP!
Paspoortmap de Luxe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Paspoort map bedrukken

Gaan uw klanten en relaties vaak op reis of op vakantie naar het buitenland? Geef ze dan een relatiegeschenk dat zeer bruikbaar is, een paspoortmap of Identiteitsbewijs kaart houder.
Zo wordt het paspoort of ID niet beschadigd en kan het paspoort of ID niet makkelijk kwijtraken. Berg het netjes op in een paspoortmap van Relatiegeschenk4you. Er zijn meerdere soorten mappen in diverse kleuren, materialen en formaten.

Wij bedrukken de map met uw logo of kunnen er middels embossing, een reliëf in maken. Kijk in deze categorie naar de paspoortmappen in ons assortiment en kies het product dat het beste bij u past.

Vertrek niet zonder de paspoortmappen van Relateigeschenk4you te hebben gezien en besteld.

Als u een organisatie bent in de reisbranche of een klantenbestand heeft dat veel op reis is in het buitenland dan hebben wij een artikel dat goed aansluit bij uw business, bedrijf en klanten, de paspoortmap.
Om het paspoort en andere reisdocumenten eenvoudig op te bergen en bij elkaar te houden kunt u uw klanten, prospects en relaties een paspoortmap kado doen.

Paspoortmap met logo

De paspoortmappen in ons assortiment zijn gemaakt van stevig skai, kunststof of zelfs van echt leer. Er is volop keuze in materialen, formaten en kleuren. Ook het aantal opbergvakken verschilt per paspoort map.

De paspoortmappen kunnen wij bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of reclame. Daarnaast is het bij een aantal paspoortmappen mogelijk om de paspoortmappen te voorzien van reliëf druk ( embossing). Hierdoor wordt er een afdruk van het logo in het materiaal zelf gedrukt. En dit geeft een hoogte verschil (reliëf).

Wilt u liever eerst de mappen beoordelen voordat u ze definitief besteld? Dat kan, middels de sample bestellen knop kunt u een onbedrukte sample van de map bestellen. De sample wordt naar u opgestuurd en u kunt de kwaliteit, kleur en formaat van de paspoort map beoordelen. Indien u tevreden bent over de sample en deze besteld maken wij een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het artikel. Deze digitale drukproef mailen wij binnen 2 werkdagen na de opdracht naar u toe. Als u akkoord bent met de digitale drukproef start het drukproces.

Relatiegeschenk4you kan u meer informatie over de paspoortmappen en de bedrukking ervan geven, neem daarvoor contact met ons op via mail of telefoon, wij helpen u graag.

video