Kofferlabel bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
kofferlabel Glasgow
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
custom made kofferlabel Luton
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk
kofferlabel London
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Kofferlabel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
bagagelabel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
bagagelabel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
bagage label Raner
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
TIP!
Bagagelabel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Bagagelabel Slipper
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
bagage slot Zanex
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Alu bagagelabel rechthoek
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Discovery bagagelabel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Kofferlabel of bagagelabel bedrukken

Een zeer praktisch en handig item, voor degenen die regelmatig reizen, een kofferlabel.
Bestaat uw doelgroep uit reislustige mensen of bent u gelieerd aan reizen of de reisbranche, dan is een kofferlabel een zeer passend relatiegeschenk. Met een kofferlabel is snel en eenvoudig te zien wie de eigenaar van de koffer of tas is.
In ons assortiment kofferlabels en bagagelabel hebben we labels gemaakt van kunststof, stof en metaal. De labels zijn in vele kleuren te bestellen.
Ook hebben we sloten voor op de koffer, een kofferslot

Laat uw kofferlabel of kofferslot door ons bedrukken met uw logo of reclame-uiting en de reis kan beginnen. De kofferlabels gemaakt van metaal kunnen we ook van een lasergravering voorzien

Bagagelabel met logo

Iedereen die regelmatig met trein, bus of vliegtuig reist weet dat een kofferlabel aan je koffers en tassen geen overbodige luxe is. Vaak vind je tussen alle andere tassen en koffers niet zo snel je eigen bagage terug. En niets is vervelender dan met de verkeerde bagage naar huis te gaan. Daarnaast is het bij het inchecken op het vliegveld zelfs verplicht om een label aan je tas of koffer te maken.

Wanneer u als bedrijf of organisatie gelieerd bent aan de reisbranche of recreatieve branche of zomerse artikelen verkoopt die vaak worden meegenomen door vakantiegangers of reizigers dan heeft u met een kofferlabel een geschikt relatiegeschenk. Een kofferlabel is klein, licht en praktisch. En de kofferlabels zijn niet al te duur. Een perfect artikel om in te zetten voor promotie doeleinden, mailings of als premium.

Relatiegeschenk4you kan de kofferlabels en bagagelabels bedrukken met uw reclame of logo. Bij de metalen kofferlabels is zelfs een lasergravering mogelijk.
Voor een aantal kofferlabels geld dtat we deze in full colour kunnen bedrukken met uw eigen ontwerp. Zo kunt u heel wat van uw eigen uitstraling kwijt op het kofferlabel en wordt het uw eigen unieke kofferlabel.
Zo heeft de vakantieganger altijd uw naam bij zich.
Voor meer informatie over de kofferlabels of bagagelabels kunt u contact opnemen met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij weten alles over de kofferlabels en helpen u graag.
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse kofferlabels en koffersloten die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende labels en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Samen met u gaan wij op zoek naar het kofferlabel of bagagelabel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie. Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Dat is een voorbeeld waarop een foto van het kofferlabel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het label er uit komt te zien. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Nadat de labels klaar zijn versturen wij ze naar u.