Documenten & Laptoptassen

Sorteer op:
zoek
 
Non Woven postmanbag
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Stevige congrestas
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Orlando polyester conferentietas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Documententas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Documenten tas van RPET
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Collegetas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
RPET vilten laptoptas TOPLO
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
RPET vilt laptop tas met rits
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 3
documententas Konfer
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
documenten map Hirkop
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Congrestas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Collegetas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5

Laptoptas of documententas bedrukken

Zakelijk, ruim en netjes, zo kun je de strakke laptop- en documententassen het beste omschrijven! Er kan veel in en ze zijn makkelijk mee te nemen. Een bruikbaar relatiegeschenk, waar uw relaties, medewerkers of klanten hun papieren, documenten of laptop in kunnen opbergen .
Onze laptoptassen en documententassen en zijn er in verschillende maten, van verschillende materialen en in diverse prijsklassen. Er is dus voldoende keuze om de documententas of laptop tas van uw gading te vinden.

Relatiegeschenk4you zal de door u gekozen laptoptas bedrukken met uw logo of reclame-uiting. De prijzen van onze documenten tas is inclusief bedrukking met 1 kleur aan 1 zijde.

We worden met zijn allen steeds mobieler, we nemen met gemak de trein, vliegtuig of metro naar allerlei plekken. Ook in ons werk worden we steeds mobieler en flexibeler. Flexwerken op kantoor of thuiswerken is al helemaal ingeburgerd. Dat betekent vaak ook dat je papieren, documenten en laptop of tablet mee moet nemen.

Om het makkelijker te maken om al je papieren netjes op te bergen en eenvoudig mee te nemen is er de documententas. Deze ruime tas is perfect voor al je papieren en documenten. Van stevig materiaal en overzichtelijk, vaak met wat extra vakken voor pen of calculator. De laptoptassen hebben een extra bescherming zodat je laptop niet te leiden heeft onder de mobiliteit. Daarnaast is er voldoende ruimte voor accessoires zoals de muis of het electriciteits snoer.

Als relatiegeschenk is dit een ultiem geschenk voor zakenmannen- en vrouwen, ondernemers of studenten. Als dit uw doelgroep is dan maakt u hen hier erg blij mee. Relatiegeschenk4you kan uw naam of logo op de tassen drukken. Vragen over de laptop tassen of documententassen? Bel of mail dan met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij helpen u graag.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.