Rijbewijsetui

Sorteer op:
zoek
 
Rijbewijs etui klein
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Rijbewijs etui met bankpashouder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Rijbewijsetui met zilveren hoekjes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Rijbewijsetui / Portefeuille van skai
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Rijbewijsetui met logo

Iedere automobilist weet hoe belangrijk het is om een rijbewijs altijd bij je te hebben als je in de auto zit. Daarom adviseren wij: houd het rijbewijs schoon en heel, stop het in een rijbewijs etui. De etuis voor het rijbewijs zijn er in vele vormen, kleuren en materialen.

Een relatiegeschenk dat zeer bruikbaar is en jarenlang in het bezit van uw relaties zal blijven. Bedruk het etui met uw logo of laat uw logo of naam er middels een reliëf druk (embossing) in maken. Relatiegeschenk4you kan dit uiteraard voor u regelen, wij zorgen voor het product, het bedrukken en de levering. U heeft geen omkijken naar uw rijbewijs etuis.

Volgens de wet bent u verplicht om altijd uw rijbewijs bij u te dragen als u deel neemt aan het verkeer. Of u nu automobilist, motorrijder, vrachtwagenchauffeur of scooterrijder bent. Omdat uw rijbewijs een lange tijd mee moet is het verstandig om het rijbewijs goed op te bergen. Dat is ook de reden dat veel mensen hun rijbewijs opbergen in een rijbewijs etui. Naast het rijbewijs kun je in deze etui ook de papieren voor je voertuig kwijt. Dat is wel zo handig, want dan heb je alle papieren bij elkaar. Mocht je staande worden gehouden tijdens een controle dan kun je in één keer alle papieren overhandigen.

De rijbewijs etuis zijn dan ook een fraai relatiegeschenk of promotie artikel. Wanneer u bijvoorbeeld actief bent in de automotive, goederenvervoer of rijschoolhouder bent dan is dit een zeer geschikt relatiegeschenk. Iedere bedrijf dat een relatie heeft met vervoer of officiële documenten zal dit erkennen.

Relatiegeschenk4you kan de rijbewijs etuis bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Ook is er de mogelijkheid bij een aantal rijbewijs etuis om de etuis te voorzien van embossing of te wel reliëf druk. indien u vragen heeft over de rijbewijs etuis of de verschillende manieren van bedrukken dan kunt u de medewerkers van Relatiegeschenk4you om advies vragen. Zij zijn u graag behulpzaam.

 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.