Andere eetwaren

Sorteer op:

Andere Eetwaren bedrukken

Door de jaren heen hebben van veel klanten de vraag gekregen, heb je ook andere eetwaren die jullie kunnen bedrukken met een logo? Nou dat is sinds kort mogelijk. Wij hebben het assortiment flink uitgebreid met een aantal ander eten en drinken.

Wat te denken van zakjes thee, potjes jam en honing, borrelnootjes en popcorn? Dat is eens wat anders!

Zoals u van Relatiegeschenk4you gewend bent kunnen wij deze artikelen ook voorzien van een bedrukking. Dus uw logo of slogan kunnen wij op de ze artikelen drukken.

Mist u iets, of hebben jullie speciale wensen? Laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar het item waar u naar op zoek bent.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬ 

zoek
 
Set van 3 wilde bloemenhoning BEEBEE SET
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4