Lolly's

Lolly's

Sorteer op:
zoek
 
Lolly in hartvorm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 6000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Lolly Plat
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 6000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Lolly met logo

Niet alleen voor kinderen! De heerlijk lollies van Relatiegeschenk4you mogen door grote en kleine kinderen worden opgegeten. Een leuke en lekkere giveaway, promotieartikel of relatiegeschenk die nog leuker kan worden door de verpakking te bedrukken met uw logo of ontwerp.

De lollies zijn er in diverse varianten en smaken.We hebben zelfs lolly's in de vorm van een hart. Neem een kijkje in deze categorie en kies de lekkerste lollies uit en laat de verpakking bedrukken met uw reclame. Relatiegeschenk4you zorgt ervoor dat de lollies voortreffelijk worden bedrukt en bij u worden afgeleverd.

Af en toe een lekkere zoete lolly, je maakt er veel mensen blij mee. En wanneer u denkt dat lollies alleen voor kinderen zijn dan heeft u het mis, ook veel volwassenen vinden een lolly op zijn tijd een lekkere versnapering. De lollies zijn er in meerdere vormen en smaken en kunt u bij ons bestellen met uw logo of naam op de verpakking. Daarnaast biedt Relatiegeschenk4you de lollies aan voor een scherpe prijs waarbij de bedrukking (in 1 kleur) al bij de prijs in zit. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Heeft u dus binnenkort een groot evenement, bent u sponsor van een festival, neemt u deel aan de reclame karavaan of is er een andere peciale gelegenheid, bestel dan de smaakvolle lollies uit ons assortiment.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot de verpakking van de lollies of de bedrukking ervan? Neem dan contact op met ons support team zij zullen u informeren over de mogelijkheden. Relatiegeschenk4you zorgt voor een zoete lekkernij.