Metalen pennen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Aluminium balpen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Aluminium balpen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
metal balpen Itabela
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief graveren
Aluminium balpen met hoogglans
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Metalen balpen met touch functie New Orleans
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief graveren
ARTICA balpen metaal frosty
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
ARTICA balpen metaal zilver
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
JAVA balpen metaal
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Balpen Talagante
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief graveren Maximaal aantal drukkleuren: 4
JERSEY balpen metaal
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
GANGARO balpen metaal
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Aluminium stylus pen
8-10 werkdgen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Graveren

Metalen pen bedrukken

Een metalen of aluminium pen geeft net wat meer dat luxe gevoel aan een pen. Daarnaast kan een metalen pen in de meeste gevallen ook gegraveerd worden met uw logo in plaats van alleen bedrukt. Daardoor heeft u meer keuze in de stijl en presentatie van de pen. Metalen pennen zijn over het algemeen ook steviger dan een kunststof pen en kan tegen een stootje.

Met een metalen balpen heeft u altijd een relatiegeschenk met allure in huis. Relatiegeschenk4you adviseert u graag over de bedrukkings of graverings mogelijkheden, neem contact op met onze medewerkers. Geef een pen met klasse, geef een metalen pen!

In deze categorie hebben wij alle pennen van metaal en aluminium in onze collectie bij elkaar gebracht. Metalen en aluminium pennen zijn in zijn algemeenheid een klein beetje duurder dan kunststof varianten, maar de houders van de metalen en aluminium pennen zijn dan ook steviger en minder gevoelig.

Daarnaast hebben de metalen pennen een extra voordeel. Zij kunnen worden voorzien van een lasergravering. Een gravering wordt in de houder van de pen via een laserstraal aangebracht. Een bedrukking wordt op de houder van de pen gedrukt. Dat zijn twee verschillende technieken met een andere uitstraling. Daar waar de bedrukking van een pen vaak opvallend is, is de gravering ingetogener en chiquer. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit een bedrukking of een lasergravering bij de metalen en aluminium pennen.

De metalen en aluminium pennen zijn er in veel modellen, kleuren en prijsklasses. Aan u de keuze om een pen te kiezen die het meest geschikt is voor uw bedrijf, doelgroep en budget. Heeft u hulp nodig of vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij adviseren u graag.

Over ons
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen zoals de metalen en aluminium balpennen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren ), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Wij geven liever aan het begin wat extra informatie zodat we zeker zijn dat aan het eind onze klant tevreden is met het bestelde artikel.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.
Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.