Â

Pennenhouders

Sorteer op:
zoek
 
pen in houder
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
penhouder Dustbin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Uitvouwbare pennenhouder
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
custom made pennenhouder CreaStick Hold
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
custom made pennenhouder CreaStick Hold Eco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
pennenhouder met klok, thermometer Loris
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
pennenhouder Crystalline
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Pennenhouder met kalender
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Acryl pennenhouder Madrid
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
pennenhouder met USB-hub Belind
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 2
eeuwigdurende kalender pennenhouder Laorek
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
Pennenhouder met klok, thermometer van bamboe en ABS
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Pennenhouder met logo

Alle pennen netjes in een houder op je bureau. Dat ruimt wel zo lekker op. En het makkelijke is je kunt er ook meer artikelen in kwijt. Sommige pennenhouders in onze collectie hebben zelfs meerdere functies. Zo zijn er pennenhouders die tevens een fotolijstje zijn of pennenhouders met een kalender en klok eraan. De pennenhouders zijn een mooi relatiegeschenk en ook zeer praktisch. Je weet dus zeker dat jou pennenhouder op het bureau van de ontvanger terechtkomt. Door de pennenhouder te bedrukken of¬  te graveren met je eigen logo of bedrijfsnaam ziet je relatie elke keer als ze achter hun bureau zitten jouw naam of logo. Bestel de pennenhouders snel bij Relatiegeschenk4you! De pennenhouders in de categorie pennenhouders zijn zeer divers. Ja, ze kunnen allemaal dienst doen als houder voor pennen. Maar daarnaast hebben een aantal pennenhouders nog meerdere functies waardoor je in eerste instantie helemaal niet door hebt dat het pennenhouders zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kubus met fotolijstjes, een containervormige pennenhouder of een weerstation waar tevens ook pennen in bewaard kunnen worden. Door de pennenhouder te combineren met een andere functie zal deze extra opvallen op het bureau en nog meer aandacht trekken.

De pennenhouders kunnen we bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Bij de aluminium of metalen pennenhouders kunnen we ook uw logo door middel van een lasergravering op de pennenhouder aanbrengen.

Dit mooie relatiegeschenk is zeer geschikt voor op kantoor en het bureau. Door de praktische toepassing en het opvallende design zullen uw relaties dit relatiegeschenk¬ zeker waarderen en op hun bureau plaatsen.

Relatiegeschenk4you zal de pennenhouders voor u bedrukken of graveren met het door u gewenste logo of naam. Voor meer informatie omtrent de pennenhouders kunt u contact opnemen met de medewerkers van Relatiegeschenk4you.

Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.
Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.