Pennenhouders

Pennenhouders

Sorteer op:
zoek
 
Acryl pennenhouder Madrid
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Pennenhouder met kalender
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
pen in houder
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Pennenhouder
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
penhouder Dustbin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
pennenhouder met klok, thermometer Loris
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
pennenhouder Crystalline
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
pennenhouder met USB hub Warger
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Pennenhouder met logo

Alle pennen netjes in een houder op je bureau. Dat ruimt wel zo lekker op. En het makkelijke is je kunt er ook meer artikelen in kwijt. Sommige pennenhouders in onze collectie hebben zelfs meerdere functies. Zo zijn er pennenhouders die tevens een fotolijstje zijn of pennenhouders met een kalender en klok eraan. De pennenhouders zijn een mooi relatiegeschenk en ook zeer praktisch. Je weet dus zeker dat jou pennenhouder op het bureau van de ontvanger terechtkomt. Door de pennenhouder te bedrukken of  te graveren met je eigen logo of bedrijfsnaam ziet je relatie elke keer als ze achter hun bureau zitten jouw naam of logo. Bestel de pennenhouders snel bij Relatiegeschenk4you!  De pennenhouders in de categorie pennenhouders zijn zeer divers. Ja, ze kunnen allemaal dienst doen als houder voor pennen. Maar daarnaast hebben een aantal pennenhouders nog meerdere functies waardoor je in eerste instantie helemaal niet door hebt dat het pennenhouders zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kubus met fotolijstjes, een containervormige pennenhouder of een weerstation waar tevens ook pennen in bewaard kunnen worden. Door de pennenhouder te combineren met een andere functie zal deze extra opvallen op het bureau en nog meer aandacht trekken.   

De pennenhouders kunnen we bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Bij de aluminium of metalen pennenhouders kunnen we ook uw logo door middel van een lasergravering op de pennenhouder aanbrengen.

Dit mooie relatiegeschenk is zeer geschikt voor op kantoor en het bureau. Door de praktische toepassing en het opvallende design zullen uw relaties dit relatiegeschenk
zeker waarderen en op hun bureau plaatsen. Relatiegeschenk4you zal de pennenhouders voor u bedrukken of graveren met het door u gewenste logo of naam. Voor meer informatie omtrent de pennenhouders kunt u contact opnemen met de medewerkers van Relatiegeschenk4you.