Markeerstiften bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
marker, potlood Zoldak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
highlighter Paleas Mini
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
markeerstift Calippo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
drie delige marker Trico
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET Textmarker
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Set textmarkers
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
3 kleuren markeerstift
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Highlighter Driehoek
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Puck Highlighter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Marker van Tarwestro Pentar
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Highlighter Bloem
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Hand Highlighter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour

Markeerstift met logo

Een opvallend artikel dat uw teksten accentueert. Markeerstiften worden in elk bedrijf, bij elke instelling en organisatie gebruikt. Altijd handig om bij de hand te hebben. Niet alleen om teksten te accentueren, maar ook om verschillen aan te geven. Daarnaast worden markeerstiften vaak gebruikt voor trainingen en presentaties op flip overs. We hebben ook markeersets en markeerstiften met meerdere kleuren.
Een relatiegeschenk dat bij iedereen in de smaak zal vallen. De markeerstiften kunnen worden bedrukt met het gewenste logo of reclame slogan. Relatiegeschenk4you zal het leveren en bedrukken graag voor u realiseren.

Een artikel gelezen dat interessante quotes bevat? Leest u een verslag waar nog het één en ander aan gecorrigeerd moet worden? Of geeft u een presentatie waarbij u gebruik maakt van een flipover? Met een markeerstift kunt u de tekst accentueren waar u later op terug wilt komen of waar iets aan veranderd moet worden. Door de tekst te highlighten valt deze extra op en dat is ook de bedoeling. Een handige stift die zowel op kantoor, op school en thuis wordt gebruikt.

In deze categorie hebben wij zowel losse markeerstiften, sets van meerdere kleuren markeerstiften en markeerstiften die meerdere stiften ineen bevatten.
U kunt kiezen welke markeerstift u wilt.

Markers bedrukken

Als relatiegeschenk zien we dat de markeerstift vaak wordt ingezet bij promotie doeleinden, bij mailings of als premium. De opvallende stift is handig, praktisch en ook niet al te duur. Een perfect item dus voor een leuke actie. Tegenwoordig zijn plat en kunnen wij vaak full colour bedrukken met uw logo of ontwerp.

Relatiegeschenk4you kan de markeerstiften bedrukken met uw logo of naam. Wilt u meer weten over de markeerstiften? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. zij weten alles over markeerstiften en helpen u graag.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.