Pennensets bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
BONAIRE doosje met 1 balpen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
bamboe pennenset Heleon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
CURAÇAO pennenset met 1 balpen en 1 vulpotlood
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
metalen set Sheridan
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Schrijfset Alicante Plus
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief graveren Maximaal aantal drukkleuren: 4
ARUBA pennenset met 1 balpen en 1 vulpotlood
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Aluminium schrijfset
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
ST. MAARTEN box met 1 balpen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Pennenset, blauwschrijvend
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
MINDORO pennenset metaal met 1 balpen en 1 vulpotlood
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief lasergraveren Maximaal aantal drukkleuren: 1
pennen set Lumix
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Schrijfset Two Stripes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1

Pennenset met logo

Wanneer u een relatiegeschenk ook echt als een mooi cadeau wil presenteren aan uw relaties en er wat meer uitstraling aan wilt geven dan is een pennen set of schrijfset een goede keuze.

Doordat de pen, het (vul) potlood of de vulpen verpakt zijn in een bijpassend etui of doosje krijgt het al een pakjes effect. Daarnaast zitten er vaak meerdere pennen in een doosje met een andere schrijfwijze zoals een balpen en vulpen of een rollerbal met een vulpotlood.

Wij bedrukken of graveren de pennen met uw logo op ingetogen wijze zodat het effect van uw cadeau optimaal is. Relatiegeschenk4you maakt van uw pennenset een relatiegeschenk van formaat.

Naast alle losse pennen die wij in onze collectie hebben, zijn wij ook voorzien in een fraaie collectie pennensets. Deze pennensets bestaan uit één of meerdere pennen, potloden, vulpennen of rollerbal en zijn verpakt in een mooie etui of pennendoos.

Omdat de pen en verpakking op elkaar zijn afgestemd krijg je een echt kado gevoel en krijgt de hele set meerwaarde. Dit geef je echt kado aan iemand.

Pennensets duur?

Maar dat klinkt allemaal erg exclusief. Dat is niet het geval. Er zijn al eenvoudige pennensets met een balpen en potlood in een kartonnen hoesje. Uiteraard kunt u het zo gek maken als u zelf wilt en is ook het aantal en de bedrukking van invloed op de prijs. Het hangt allemaal af van wat u zelf van plan bent uit te geven en voor welke gelegenheid u de pennensets wilt gebruiken. Voor een grote meeting zijn wellicht wat simpelere pennensets goed genoeg terwijl voor een opening een klein aantal luxere pennensets passender zijn.

Heeft u vragen of wilt u advies over de pennensets en de bedrukkingen die mogelijk zijn? Vraag het onze medewerkers zij zijn u graag behulpzaam om de beste pennenset voor u te vinden. Relatiegeschenk4you sterk in pennensets!

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.