Â

Luxe pennen

Sorteer op:
zoek
 
Metalen balpen in zwart en zilver
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Metalen pen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
Balpen in geschenkverpakking in zwart of zilver
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Metalen balpen - Mark Twain
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Balpen en rollerbalpen set
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Mark Twain pen met draaimechanisme
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
BESTSELLER
Jotter balpen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Metalen balpen Chester
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief graveren
Mark Twain Schrijfset
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Metalen balpen in blauw of zwart
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Vector balpen
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks Standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Mark Twain pen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering

Luxe pen met logo

Wilt u u trouwe relaties laten weten hoezeer u de relatie waardeert. Dan zijn deze luxe pennen een fantastisch geschenk. De pennen zijn in diverse varianten en prijsklasses leverbaar. Met en zonder etui.

Deze pennen kunnen we voor u bedrukken of graveren met uw logo of tekst op een chique wijze. Door een bedrukking of gravering toe te voegen een persoonlijke touch en zal de naam van uw bedrijf voor eeuwig verbanden zijn met de pen en het cadeau. De ontvanger zal niet vergeten van wij hij of zij dit fraaie geschenk heeft gekregen. De luxe pennen van Relatiegeschenk4you zijn een meer dan welkom relatiegeschenk !

In het enorme assortiment aan pennen nemen de luxe pennen een aparte positie in. Deze pennen zijn niet zomaar een promotie artikel of een weggever, nee dit zijn luxe relatiegeschenken die worden weggegeven aan gewaardeerde relaties of werknemers.
Bij jubilea, openingen, afscheid of andere speciale gelegenheden zijn de luxe pennen een prachtig cadeau. Het is altijd moeilijk om te bedenken wat je bij zulke gelegenheden de mensen cadeau moet doen een fles wijn, bloemen of toch een bon?

Luxe pen bedrukken


Met een luxe pen geeft u tegelijkertijd een praktisch en luxe geschenk. De luxe pennen die Relatiegeschenk4you in het assortiment heeft zitten in een kadoverpakking en zijn fraai van vorm en design. Door de pennen te bedrukken of te graveren met uw logo of naam geeft u een persoonlijke noot aan de pen. Daarnaast zal degene die de pen krijgt zich blijven herinneren van wie het cadeau afkomstig is. Zo blijft u in de herinnering.

Neem gerust een kijkje in onze collectie luxe pennen en kies een pen die bij de gelegenheid en uw bedrijf past. Vragen over de luxe pennen? Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Relatiegeschenk4you voor al uw pennen!

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.