Sport & Fitness

Sorteer op:
zoek
 
meetlint 1,5 meter van papieren bandarole
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Bamboe pitchfork BOGEY
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
springtouw Derix
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Zandloper, 3 minuten
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
TIP!
Rolmaat
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full colour
sportfles Boxter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
lichaams meetlint Emir
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
bMI meetlint
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Hyper zweetbandje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BMI meetlint MEASURE IT
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
TIP!
sport vest Cambex
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Fitness elastiek met softgrepen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met gravering

Sport artikelen met logo

Relatiegeschenken die sportiviteit uitstralen en zorgen voor een gezond lichaam.
Dat zijn de sport- en fitness artikelen in deze categorie. En dan hebben we het niet alleen over dumbles en springtouwen maar ook over zweetbanden, stappentellers, voetballen, bmi meetlinten en polsbanden. Alle artikelen in deze categorie zijn sportgerelateerd.

Een aantal artikelen is specifiek bedoeld voor een bepaalde sport zoals voetbal, badminton of fitness. Daarnaast zijn er ook sportartikelen die voor alle sporten kunnen worden gebruikt. Dat zijn bijvoorbeeld de zweetbanden en sportbanden. Om een algemene conditie op te bouwen kun je goed de stappentellers gebruiken. En met een BMI meetlint kun je nagaan waar je staat qua lengte en gewicht.
De artikelen in deze categorie kunnen dus ook goed gebruikt worden om je gewicht te beheersen of af te vallen.

Meer weten over de sportieve artikelen in de categorie sport- en fitness artikelen?
Bel of mail met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij hebben de power om u advies te geven over de bedrukking en bordurings mogelijkheden. Ren dus snel naar uw telefoon of computer en neem nu nog contact met ons op.

 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.