Speelgoed bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Fluitje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Fluitje met safetykoord
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Geduldspelletje Albany
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
bellenblaas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Geduldspelletjes, assorti per 24 st verkopen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Stoepkrijt
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
fluitje Snaider
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
bellenblazer Bujass
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Bellenblaas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Springtouw
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
Rugzakje om op te tekenen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Kartonnen doosje met stoepkrijt
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Full colour

Speelgoed met logo

Speelgoed is er in vele soorten en maten, van een waterpistool of een springtouw tot aan fluitjes en heel veel meer. Veel soorten speelgoed zijn ook leuk voor de grotere kinderen. Wij hebben het speelgoed in vele kleuren en maten. En natuurlijk kunnen wij dit bedrukken met jullie logo, tekst of opdruk. Zo kan iedereen zien van wie je het hebt gekregen.

Voor elke gelegenheid of doelgroep is er wel een stuk speelgoed te verzinnen dat er bij past. Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid staan natuurlijk voorop.
Relatiegeschenk4you probeert ook op de hypes in te spelen. Is er dus een rage aan de gang en wil je daar op inspelen, neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij deze artikelen ook aanbieden, maar dan met jouw eigen logo er op gedrukt. Hoe leuk is dat.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.