Frisbees

Sorteer op:
zoek
 
Frisbee mini 100 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Opvouwbare frisbee
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
frisbee Pocket
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Vouwbare frisbee
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Frisbee
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
RPET-frisbee Rocket
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
frisbee Horizon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
BESTSELLER
Frisbee 21 cm met ringen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Frisbee 21 cm zonder ringen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Frisbee 23 cm
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Opvouwbare nylon frisbee
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
frisbee Ditul
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Frisbee met logo

Ziet u het al voor zich; lekker uitwaaien op het strand, elkaar een frisbee toewerpen en genieten van de vrije tijd en ontspanning. Een mooie gedachte, waarbij de frisbee niet alleen op het strand hoeft worden ingezet. Een leuke gadget geschikt voor jong en oud.

Dit relatiegeschenk kun je ook als promotie artikel goed inzetten. En door zijn platte vorm is de frisbee goed te bedrukken.

Bedruk deze frisbee met uw logo of reclame-uiting en u heeft een sportief relatiegeschenk. Relatiegeschenk4you ziet uw order graag tegemoet en zorgt voor een perfect bedrukte frisbee

Een artikel waarmee je in de zomer hoge ogen gooit. Immers, bij lekker weer zijn we allemaal buiten en dan is een potje frisbeeën een sportieve bezigheid voor jong en oud. Een frisbee is makkelijk mee te nemen door zijn compacte vorm en lichte gewicht.
Heerlijk voor op het strand, in het park of achter het huis. Je kunt je overal vermaken met een frisbee.

Als relatiegeschenk, promotie artikel of premium doet de frisbee het ook goed.Veel fabrikanten van zomerartikelen geven een frisbee weg bij aankoop van hun artikelen en bij een beurs of evenement heb je een origineel promotie artikel in handen. Door het grote platte oppervlak komt uw logo, naam of slogan goed tot zijn recht. Naast de frisbees gemaakt van plastic zijn er ook frisbees van nylon die je op kunt vouwen en in een tasje zitten.

Wilt u deze zomer nog een uniek relatiegeschenk waarmee u nieuwe en bestaande relaties een presentje in de schoot werpt? Bestel dan frisbees bij Relatiegeschenk4you! Heeft u nog vragen? De medewerkers van Relatiegeschenk4you zitten klaar om al u vragen te beantwoorden, bel of mail ons.

 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.