Zakmessen & hobbymessen

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
afbreekmesje Bianco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
papiermes Koltom
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Klein afbreekmesje San Salvador
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Hobbymesje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Transparante breekmes met gekleurde clip.
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
TIP!
Groot afbreekmes Quito
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Hobbymes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Veiligheids hobbymesje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Hobbymes XXL
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Hobbymes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Hobbymes Rowe
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
hobbymes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour

Stanleymes bedrukken

Een mes is een artikel die in vele varianten voorkomt en met veel toepassingen. Een keukenmes voor het snijden van vlees en fruit, een¬ hobbymes¬ dat afbreekbaar is en waarmee papier en plastic wordt gesneden en een¬ zakmes¬ dat vele functies heeft en altijd makkelijk mee te nemen is. In deze categorie vind u vooral de zakmessen en hobbymessen ( ook wel afbreekmes of stanleymes genoemd). De keukenmessen kunt u vinden in de categorie keukenartikelen. Al deze producten zijn te bestellen bij Relatiegeschenk4you. Wij¬ bedrukken¬ of¬ graveren¬ deze messen met uw¬ logo¬ of reclame, zodat u een passend¬ relatiegeschenk¬ heeft.
¬ 

Hobbymes met logo

Onder een afbreekmes ( ook wel hobby mes of stanley mes genoemd) verstaan we scherpe dunne metalen messen die in een kunststof of metalen houder zitten. De messen zijn zeer scherp en als ze dat niet meer zijn kun je de punt afbreken en heb je een nieuw mes. De messen zijn zeer handig bij het snijden van allerhande materialen. Omdat de messen toepasbaar zijn op elk gebied en niet duur in aanschaf worden ze ook op elk gebied gebruikt. In elke fabriek, kantoor, en winkel hebben ze wel één of meerdere afbreekmessen. Een kartonnen doos open maken is kinderspel met een stanleymes. Door de smalle lange vorm van het mes kun je overal tussen komen en doordat dit zo scherp is kom je door heel veel materialen. Ook in het huishouden is een afbreekmes handig om in de buurt te hebben. Een stuk behang of een stuk vloerbedekking scherp afsnijden is zo gebeurd met deze afbreekmessen.
De afbreekmessen zijn breed inzetbaar en je kunt deze goed inzetten als relatiegeschenk of promotionele weggever. In praktijk merken we dat deze handige messen vaak worden weggegeven door fabrikanten van handige tools, leveranciers van papier en karton en groothandels in gereedschap.
Een hobbymesjes bedrukken? Stanleymes met logo? Dat kan bij ons. Wij zorgen ervoor dat uw logo perfect op de messen wordt gedrukt. Zo heeft u messen die u als give away kunt gebruiken voor al uw klanten en relaties. Relatiegeschenk4you bedrukt de messen met het logo dat u wenst of met de tekst die u wenst en maakt er een handig relatiegeschenk van.
¬ 

Zakmes bedrukken

Elke jongen van een jaar of 10 droomt ervan een echt zakmes krijgen. Het liefst eentje met heel veel functies die je allemaal uit kunt klappen en kunt gebruiken. Opgevouwen zijn het hele kleine en handzame producten die makkelijk in een broekzak of jaszak passen. Te gebruiken als je gaat kamperen of in het bos gaat survivallen. Maar ook in het dagelijks leven is een zakmes heel handig. Door de vele functies hebben ze bijvoorbeeld ook een schroevendraaier of wijnopener. Echt een multifunctioneel stuk gereedschap.
Ook bij de volwassenen is een dergelijk zakmes nog altijd een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. En het cadeau is ook zeer fraai om weg te geven. De zakmessen zijn mooi vormgegeven, vaak met een aluminium houder en verpakt in een cadeau doos. Dan heb je ook echt een cadeau in handen en niet zo maar een weggevertje. Voorzie de zakmessen van een persoonlijke touch door de s deze te bedrukken of te graveren met uw eigen bedrijfsnaam of logo.
Denkt u erover om uw klanten en relaties te verrassen met een mooi relatiegeschenk? Of organiseert u een evenement in de buitenlucht? Dan is een zakmes een leuk aandenken aan een geweldige middag. Een geschenk dat past bij het evenement, uw doelgroep of uw bedrijf. Combineer deze onderwerpen en vat ze samen in een fraai relatiegeschenk waar iedereen blij van zal worden. Een zakmes bedrukken of een zakmes graveren is wat wij doen en goed ook!
Van een simpel klap zakmes dat gevat is in een houten en metalen heft of een zakmes dat veel functies heeft. De meeste combi zakmessen hebben functies zoals een vijl, schroevendraaier, groot mes, schaar, blikopener, flesopener, pincet, liniaal, sleutelring, haak of zaag.
¬ 

Keukenmes bedrukken

Naast afbreekmessen en zakmessen zitten ook reguliere keuken messen in dit assortiment. Fraaie keuken messensets en losse keukenmessen. Vlijmscherp en handig in het gebruik. Of je nu vlees, groenten of fruit snijdt. De messensets zijn niet alleen een aanwinst in het gebruik maar staan ook mooi op je aanrecht. Veel mensen vinden het heerlijk om veel tijd in de keuken door te brengen en culinaire hoogstandjes te bereiden voor familie en vrienden. Je kunt dan niet zonder goede ingrediënten en zonder goed gereedschap. Een keukenmes is daar onderdeel van. Een belangrijk onderdeel zelfs. Want er moet heel wat gesneden worden. Maar ook voor degenen die minder culinair zijn aangelegd maken vaak gebruik van een mes. Want hoe krijg je anders al die verpakkingen open. Een keuken mes is dus geschikt voor een brede doelgroep en zal dagelijks worden gebruikt. Als je de messen dus bedrukt met de naam van je bedrijf zal men dagelijks je naam tegenkomen. En dan onthoud je het logo op het mes dus wel op een bepaald moment. Een keuken mes is dus zeker zeer geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk voor uw klanten en relaties..
Wilt u meer weten over de verschillende messen die wij in ons assortiment hebben? Of weten wat de mogelijkheden zijn van bedrukken en graveren van de diverse messen? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij weten alles van deze artikelen en kunnen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Wilt u eerst een digitale drukproef vooraf ontvangen? Dat kan ook. Wanneer u ons uw logo toestuurt in EPS of AI bestand maken wij kosteloos een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het artikel. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw logo er op het artikel uit zal gaan zien.¬ 
¬ 

¬ 


¬ 
¬