Zaklampen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
mini zaklamp Waipei
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
mini zaklamp Taipei
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
balpen met zaklamp Senter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
bamboe zaklamp Lampoo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
zaklamp Zaro
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Zaklamp LED sleutelhanger met batterijen inclusief lasergravering
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Sleutelhanger met zaklampje ARIZO
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Werklamp voor op voorhoofd
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Zaklamp
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Aluminium zaklamp/flesopener
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
LED zaklamp
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Multifunctionele LED-zaklamp
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour

Zaklamp bedrukken

Het geeft licht in de duisternis, een relatiegeschenk waar je op het moment dat je hem nodig hebt altijd blij mee bent. We hebben zaklampen in een groot formaat maar ook in handzaam meeneem formaat en zelfs zaklampen die aan sleutelhangers zitten.
De zaklampen zijn gemaakt met een kunststof behuizing of een metalen behuizing. Relatiegeschenk4you zorgt ervoor dat deze metalen en kunststof zaklampen worden voorzien van gravering of bedrukking met het door u gewenste logo of tekst.Zo zorgen wij ervoor dat wij u altijd bijschijnen in het donker en kunt u klanten een praktisch en lichtend kado geven.

Met een zaklamp creeer je licht in het donker en dat zorgt ervoor dat je alles goed kunt blijven zien. Ook al gebruik je de zaklamp of zaklantaarn niet vaak, toch gaat een zaklamp erg lang mee. Door het gebruik van led lampen in de huidige zaklampen, zijn ze erg energie zuinig en hebben de batterijen een lange levensduur. Als je de zaklamp dus nodig hebt, doet deze het ook nog.

Relatiegeschenk4you heeft zaklampjes die aan een sleutelhanger zijn bevestigd zodat je jezelf kunt bijschijnen als je in het donker het sleutelgat probeert te vinden van de voordeur of je auto. Maar we hebben ook zaklampen in grotere formaten, zowel hand formaat zaklampen als groter. Zaklampen in een kunststof behuizing en in een aluminium behuizing in vele kleuren en diverse varianten zelfs met een design vormgeving.

Alle zaklampen uit het assortiment van Relatiegeschenk4you kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of reclame. Bij de zaklampen met een metalen of aluminium houder kan deze in een groot aantal gevallen ook worden voorzien van een lasergravering. Dit geeft de zaklantaarn een extra chique uitstraling. Uiteraard laten wij u graag zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van zaklampen.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample