Verrekijkers & Kompassen

Sorteer op:
zoek
 
karabijnhaak Clark
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Kompas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
metalen kompas met sleutelring Nansen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Opvouwbare verrekijker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 200 stuks standaard incl. full colour opdruk Bedrukt naar eigen ontwerp
verrekijker Wanderer
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
verrrekijker Sailor
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Verrekijker, 4x30
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Kompas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Graveren Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Verrekijker
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Verrekijker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Verrekijker bedrukken

Een vogelspotter kun je niet blijer maken dan met een verrekijker, maar ook andere natuur liefhebbers zullen opgewonden worden van een relatiegeschenk als deze.
De verrekijker is keurig verpakt in een tasje. Er zijn diverse soorten verrekijkers met meerdere vergrotings mogelijkheden. Het logo kan op de verrekijker worden gegraveerd of wij bedrukken de verrekijker voor u. Ook is het mogelijk om het tasje van de verrekijker te bedrukken. Bestel bij Relatiegeschenk4you bedrukte verrekijkers dan ziet u meer dan anderen.


In deze categorie vindt u al onze verrekijkers en kompassen. Het assortiment aan verrekijkers is zeer divers. Zo hebben we simpele kartonnen verrekijkers die een vergrotingsfactor van 3 tot 4 keer hebben. Deze verrekijkers worden vaak gebruikt als toneelkijker in het theater of als kinderverrekijker in bijvoorbeeld een dierentuin.

We hebben ook verrekijkers die gemaakt zijn van stevig pvc en verrekijkers van metaal. Deze verrekijker hebben verschillende vergrotings factors. De mate van vergroting bepaald vaak ook de prijs. Hoe scherper het beeld en de vergroting, hoe hoger de prijs. De lens die dan gebruikt is in de verrekijker is van kwalitatief hoogwaardiger materiaal en dat heeft zijn invloed op de prijs.

Maar de vraag is vaak, in hoeverre heeft u die vergrotingsfactor nodig. Indien een verrekijker onderdeel is van bijvoorbeeld een stadswandeling, dan kunt u echt wel uit de voeten met een normale verrekijker. Gaat u echter vogelspotten met relaties dan is een verrekijker van hoogwaardig materiaal vaak wel een vereiste.

Relatiegeschenk4you adviseert u graag over de mogelijkheden van de verrekijkers zodat u voor uw evenement passende verrekijker vindt. Natuurlijk bedrukken wij de verrekijker of het hoesje met uw logo of tekst.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample