Luxe kerstgeschenken

Sorteer op:

Luxe relatiegeschenken voor kerst

Een fraai kado voor de kerstdagen geven aan uw medewerkers of aan trouwe klanten. Een goede manier om vaak jarenlange relaties te waarderen en hen een blijk van waardering te geven. U wilt iets echts moois en dat vindt u in deze categorie. De Luxe kerstgeschenken zijn relatiegeschenken waarvan we een groot gedeelte kunnen voorzien van een bedrukking met uw logo. Maar dat hoeft niet. U bepaald hoe de kerstgeschenken er uit komen te zien. Veel van de geschenken zijn al fraai verpakt in een mooie geschenkdoos, maar indien u dat wenst kunnen wij de geschenken ook verpakken in een geschenkverpakking.

Een mooi geschenk aan het eind van het jaar

Of het nu voor een goede klant is, een gewaardeerde relatie of een trouwe medewerker een luxe kerstgeschenk zal bij iedereen in de smaak vallen. Wanneer je medewerkers het hele jaar voor je klaar staan en zorgen voor een prettige sfeer, hard werken en goede presentatie van het bedrijf dan verdienen zij een fraai cadeau. Je kunt aan veel dingen denken, maar een kerstgeschenk dat recht uit het hart komt en waar aandacht aan is besteed zal altijd in de smaak vallen. Natuurlijk is het elk jaar weer lastig om wat te bedenken. Daarom moet je ons ook bellen. Wij hebben veel ervaring luxe geschenken in zijn algemeen en kerstgeschenken in het bijzonder. De laatste trends, gekke ideeën, iets moois samenstellen en natuurlijk sierlijk verpakken. Laat het maar ons over. De ene kiest ervoor om de zakenrelaties hetzelfde te geven als de medewerkers maar wij raden dat niet aan. De band met medewerkers is toch weer anders als met zakenrelaties. Daarom is een ander cadeau ook meer van toepassing. Soms doe je al vele jaren hetzelfde cadeau aan de relaties en een keer wat anders is dan wel zo leuk. Maar wat geef je dan. Iets wat met je bedrijf en producten te maken heeft, een algemeen cadeau of iets heel anders. Ook hier denken wij graag met je mee. 
Een paar voorbeelden die je misschien aan het denken zetten. Bij een groothandel die aan winkels met showroom hebben we een pakket gemaakt voor de relaties met kopjes en glazen en een mooi dienblad. Dat ze in de showroom kunnen gebruiken. Een badkamerbedrijf gaf pakketten weg met mooi geborduurde handdoeken. 

Advies nodig?

Heeft u een geschenk gezien in deze categorie en wilt u er meer van weten? Of heeft u nog vragen over de luxe relatiegeschenken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. De medewerkers van Relatiegeschenk4you adviseren u graag en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch op 0546-433120.

zoek
 
Aroma diffuser
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. Graveren Max. aantal drukkleuren: 1
Peper en zout molen Muntok
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1
Power bank Rudder
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: Full colour
Power bank Molik
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Power bank Dickens
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1