Adventskalenders bedrukken

Sorteer op:

Adventskalender bedrukken

Adventskalenders zijn kalenders die aftellen naar de periode die leidt naar de 4 weken voor kerst. Normaal gezien start deze periode op 1 december en loopt deze af op 24 december. Maar er zijn ook kalenders met meer of minder vakjes. Het leuke van een adventskalender is dat er elke dag een vakje open gemaakt mag worden. En achter elk vakje vind je wat leuks of lekkers.

Adventskalender met logo

De adventskalenders in ons assortiment kunnen worden bedrukt met een eigen ontwerp of logo. Door de vormgeving van de verpakking is het mogelijk om bijna alle adventskalenders in hun geheel te voorzien van een full colour bedrukking.
Er is dus voldoende ruimte voor logo, slogan, foto's, kerstgroet, adressen, foto van het team of nieuwe producten. En dat allemaal in full colour.

Adventskalender laten ontwerpen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zelf een ontwerp te maken of laten maken dan is het ook mogelijk om deze door onze ontwerpers te laten maken ( tegen een meerprijs). Daarnaast hebben we een aantal vaste kerst en feest ontwerpen , waar we het logo en tekst van u kunnen toevoegen. Zo maak je een eigen adventskalender die aan al uw eigen wensen voldoet.

Adventkalender bestellen

Wilt u de adventskalenders bestellen maar eerst een sample ontvangen om de kwaliteit te beoordelen en de mogelijkheden, dat kan uiteraard. Wij sturen u graag een monster toe.

Uiteraard adviseert on professionele team u graag over de mogelijkheden van de adventskalenders. Bel of mail ons en wij informeren u graag met raad en daad.

Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.
Hoe werkt ons bestelproces
U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie
Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden en prijzen.zoek
 
Premium Box, Ritter SPORT 100g
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 140 stuks standaard incl.full colour opdruk
Ritter SPORT in doosje
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 200 stuks standaard incl.full colour opdruk
Ritter SPORT 100 g met banderol
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 200 stuks standaard incl.full colour opdruk
Desk adventskalender
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Cadeaudoos met Ritter SPORT chocolade
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 216 stuks standaard incl.full colour opdruk
Mini repen adventskalender SAROTTI
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 100 stuks standaard incl.full colour opdruk
ADVENTSKALENDER MET LINDT CHOCOLADE
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 100 stuks standaard incl.full colour opdruk
Adventskalender A3 full colour bedrukt
20 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
ADVENTSKALENDER HUIS RITTERSPORT
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 100 stuks standaard incl.full colour opdruk
TOWER ADVENT CALENDAR
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 120 stuks standaard incl.full colour opdruk
MINI CHOCOLADE BALLEN ADVENTS KALENDER
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 100 stuks standaard incl.full colour opdruk
EXQUISIT ADVENSKALENDER LINDT
20 werkdagen na akkoord proef vanaf 66 stuks standaard incl.full colour opdruk