Schrijfmappen

Sorteer op:

Schrijfmap bedrukken

Hoewel we steeds meer op onze smartphones, tablet of laptops noteren, is het vaak erg handig om een schrijfmap bij de hand te hebben. Even vlug wat noteren, zonder allerlei programma's te moeten openen. Je hebt alle aandacht voor je gesprekspartner en kunt elkaar in de ogen kijken. Hoe anders is dat wanneer je daarvoor een tablet of laptop gebruikt. Alle aandacht gaat dan uit naar het scherm.
Met een schrijfmap onder je arm maak je bij binnenkomst al een professionele en serieuze indruk bij klanten en relaties.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schrijfmappen. De basis map met ruimte voor een notitieblok, maar ook mappen waar je daarnaast ook je visitekaartjes en rekenmachine kwijt kunt. Nieuw is dat we ook schrijfmappen hebben waar al een powerbank is ingebouwd. Zo laad je tijdens het gesprek je telefoon op. De schrijfmappen zijn er in vele soorten, maten, kleuren en prijzen.
Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Kom je er niet uit, bel of mail ons dan we denken graag met je mee!

Relatiegeschenk4you kan de schrijfmappen bedrukken met uw logo of ontwerp, in 1 kleur of in meerdere kleuren, schrijfmappen zijn het perfecte relatiegeschenk!
Je zult zien dat je de mappen nog jaren later tegenkomt omdat de gebruikers er lang mee doen. De mappen zijn een investering ook voor de lange termijn.

Waarom een €‹€‹bedrukte schrijfmap?
Momenteel zou u moeten overwegen hoe een schrijfmap wonderen voor u kan doen. Goed! Mijn vriend, je hebt er maar weinig over nagedacht wat dit schijnbaar onbeduidende detail kan doen. Een bedrukte schrijfmap met uw afbeelding of het logo van uw organisatie komt op plekken terecht en trekt de aandacht van iedereen, ongeacht de leeftijd. Om de naam oogverblindend te maken, kunt u dat aan ons overlaten, we zullen ons best doen om het zo boeiend te maken, omdat we u moeten helpen bij het verhogen van uw naamsbekendheid. Een schrijfmap cadeau krijgen is een geweldig relatiegeschenk

Redenen waarom u moet investeren in de bedrukte schrijfmap
Het gebruik van een bedrukte schrijfmap met uw logo's erop is de best denkbare methode om reclame te maken en bekendheid te geven, en laat tot het einde der tijden een naam achter in de herinneringen van de mensen. Het is een ideale methode om een €‹€‹schrijfmap te gebruiken bij uw meetings en evenementen. Degene die de schrijfmap krijgt zal hem langdurig gebruiken en elke keer weer u naam zien en zich deze herinneren.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.

zoek
 
Schrijfmap met memo's
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Kurken map Hoyeb
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Schrijfmap met kartonnen kaft, lineal,schrijfblok en zelfklevende memoblaadjes
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
custom made a4 clip board Woopy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Documentenmap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Documentenmap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
a5 document map Duotone A5
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
a4 documenten map Plane A4
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Documentenmap (A4) v
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
300D RPET A4 portfolio CASOVE
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Kurken documentenmap in A4
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
a4 documten map Smokey A4
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 8