Memoblokken

Sorteer op:

Memoblok bedrukken

Vind de beste promotionele memoblokken voor bedrijven en organisaties bij Relatiegeschenk4you! Wij bieden memoblokken en kubussen, bedrukt met uw eigen unieke logo, slogan of ontwerp. Snel een lijstje maken of korte memo schrijven kan met onze memoblokken. Pak een blaadje van het blok en schrijf. In welke branche je ook actief bent een memoblok is altijd een welkome aanvulling. Uw klanten zullen dol zijn op het ontvangen van dit klassieke promotionele geschenk dat ze elke dag zullen gebruiken.

Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van de memoblokken. Ons team weet hier alles van. Neem contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you en zij informeren ons over de mogelijkheden.
 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.

zoek
 
memoblok Zinko
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
memoblok Covet
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Memoblokhouder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Effect Blok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Kubusbloc 100x100x50 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
notitieblok/ mobiele telefoonhouder Heinda
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 4
custom made kalender/ sticky notes CreaStick Combo Date
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
custom made kalender/ sticky notes CreaStick Combo Date Eco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
customa made memokubus Jotty
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk
Memoblok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Kubusbloc
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4