Rekenmachine bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Calculator
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
Calculator
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Rekenmachine dual power
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
rekenmachine Vulcano
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
Calculator Own Design met inlegplaatje zonder gaatjes, klein
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Calculator Own Design met inlegplaatje zonder gaatjes
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Rekenmachine
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Bamboe rekenmachine
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Rekenmachine
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
rekenmachine Myd
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
8-Cijferige bamboe calculator
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl. graveren maximaal aantal drukkleuren: 1
bamboe rekenmachine BooCalc
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren

Bedrukte calculator

In elk bedrijf, organisatie, school of instelling wordt er veel gebruik van gemaakt, de rekenmachine. Zeker nu de concurrentie vaak hevig is in een branche of markt, wordt er tot achter de komma flink doorgerekend. Een uitermate doeltreffend relatiegeschenk voor iedereen die handel drijft, veel moet calculeren of rekenen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rekenmachines en calculatoren. Met verschillende modellen rekenmachines die verschillende functies hebben en knoppen. U kunt zo de rekenmachine kiezen die het beste bij u past.

Laat de calculator bedrukken met uw logo en u heeft een geweldig promotie artikel, reken er maar op!

Rekenmachine bedrukken

Er is geen branche te bedenken waar tegenwoordig niet meer gerekend wordt. Natuurlijk zijn er veel voor de hand liggende branches en bedrijven te bedenken waar veel gerekend moet worden zowel in geld als meters bijvoorbeeld de bouw sector of de in marges bijvoorbeeld in de financiële sector, maar ook in minder voor de hand liggende sectoren als de non profit sector of verzorging wordt tegenwoordig flink gerekend. Het geven van een calculator als relatiegeschenk is voor elke sector dus een waardevol geschenk.

De keuze is zeer uitgebreid in calculators en rekenmachines en het is dus goed om van te voren te bedenken wie de gebruikers zullen zijn van de rekenmachine en waarvoor ze de rekenmachine nodig hebben. Er zijn namelijk verschillende soorten en modellen met verschillende toepassingen. Ook het aantal toetsen op de rekenmachine verschilt per model.

Neem dus de tijd om een model uit te kiezen die bij uw doelgroep past. Indien u advies nodig heeft tijdens het keuze proces, u kunt altijd contact opnemen met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.