Paperclips & Boekenleggers

Sorteer op:
zoek
 
boekenlegger Hundy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
boekenlegger Bomler
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Papierclip pijl Maxi
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
briefopener
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Avant-knijper
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Papierclip pijl Mega 150 mm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Boekenlegger met memoblaadjes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Boekenlegger bamboe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
Zaadpapier pagemarkers MEMO SEED
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
custom made boekenlegger CreaStick Mark B
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
custom made boekenlegger CreaStick Mark B Eco
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
custom made boekenlegger Woomark Creative
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Paperclips bedrukken

Het bedrijfsleven in de eenentwintigste eeuw is aanzienlijk geëvolueerd en zo is de concurrentie die steeds heviger wordt met elke dag die voorbijgaat. Dat gezegd hebbende, om uit te blinken en te heersen over de markt in deze concurrerende tijden, moet er iets buitengewoons worden gedaan om de grote groepen naar uw producten en diensten te lokken. In de loop der tijd hebben marketing strategieën zich ontwikkeld in al die jaren. In deze race van marketing en concurrentievermogen hebben nieuwe en innovatieve tactieken hun weg gevonden en hebben ze bewezen in wezen belangrijk en vruchtbaar te zijn. Een van deze marketing tactieken is het doen van promoties door het weggeven van promotionele artikelen en relatiegeschenken aan uw potentiële klanten, klanten en werknemers.
Gezien het belang van deze relatiegeschenken, is het belangrijk voor u om de beste producten voor uw promoties te kiezen. Wij zijn een bedrijf dat zijn basis vindt om u te voorzien van kwalitatief hoogwaardige promotionele producten. Kleine kantoorartikelen zijn de perfecte relatiegeschenken die je kunt weggeven voor bij promotionele acties. Dingen zoals bedrukte paperclips, bedrukte memoclips, bedrukte boekenleggers met uw logo of ontwerp erop werken hartstikke goed voor uw promotiecampagne.

Waarom zou u bedrukte paperclips gebruiken voor uw promoties?

Het gebruik en de toegankelijkheid van het papier clips en memo clips maken ze zo'n geweldige keuze voor uw promotie door hen cadeau te geven aan mensen en ze zullen hun werk doen. Ze zijn handig, lichtgewicht, en bieden de vorm voor uw gewenste ontwerp. Ze zijn een populaire en fundamentele briefpapier item dat gemakkelijk kan worden gevonden in zowel kantoren en huizen en gebruikt door iedereen die zich bezighoudt met bestanden, documenten, of zelfs het lezen van boeken. Het brede gebruik van deze briefpapier items samen met de memo clips en bladwijzers zijn ideaal voor uw promotie van uw merk en het mooiste komt nog dat ze geen fortuin kosten.

Voordelen van het gebruik van kleine kantoorartikelen met logo:

Paperclips en boekenleggers met logo's en bedrukte memoclips zijn slechts de basisartikelen die bijna allemaal nodig hebben om onze papieren, bestanden en documenten te behandelen en zelfs tijdens het lezen van boeken kunnen we zowel de boekenleggers als de paperclips als bladwijzer gebruiken. Met behulp van deze kleine kantoorartikelen en het bedrukken van uw bedrijfsnaam of logo op hen kan blijken zeer nuttig te zijn voor uw marketing en uw bedrijf in het algemeen.
Redenen waarom u moet investeren in paperclips en kleine kantoor artikelen:
De volgende zijn enkele van de redenen waarom deze paperclips met logo, memoclips met logo en bedrukte bladwijzers een geweldig hulpmiddel zullen blijken te zijn om u te helpen uw merk te promoten.
Scherp geprijsd:
Een goede zaak over het gebruik van paperclips en bladwijzers met logo's is dat ze zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Bedrukte paperclips en bedrukte boekenleggers zijn letterlijk de goedkoopste promotionele producten die je kunt krijgen voor een klein bedrag en dan kun je ze weggeven als een promotionele item.
Het bevorderen van bewustzijn door middel van bedrukte paperclips:
Het weggeven van paperclips als een promotionele gift kan dienen meer dan een enkel doel van marketing. Deze kleine paperclips kunnen bewustzijn creëren over uw merk, en zelfs over de wereldse zaken met een eenvoudige kleine boodschap, afgezien van het bevorderen van uw merk.
Impactvol cadeau:
De bedrukte paperclips, memoclips en bladwijzers blijken vruchtbare en impactvolle relatiegeschenken te zijn. Ze zullen mensen helpen herinneren u aan uw merk elke keer dat ze gebruik maken van de paperclips voor hun bestanden en papieren of als ze een pagina’s openslaan van een boek dat ze lezen en bladwijzer vinden die u hebt gegeven met uw logo of ontwerp erop gedrukt. Daarom blijken zelfs deze kleine details op de lange termijn zo impactvol te zijn.
Stijging van de omzet:
Zoals we al besproken, de impact van het gebruik van deze bedrukte paperclips, memo clips of bladwijzers als een promotionele geschenk item zullen u helpen om uw doel te bereiken en uw naamsbekendheid te verhogen.
Een goede marketing tool:
Met behulp van deze promotionele paperclips, memo clips met uw logo er op gedrukt heeft u een goede manier gevonden om uw naam en bedrijf in het blikveld te zetten op een niet-opdringerige manier. Mensen die deze bedrukte kantoor artikelen hebben zijn zich niet bewust dat ze zo worden beïnvloed door uw merknaam dat ze de volgende keer dat ze de voorkeur geven aan uw merk. Dit soort marketing werkt bijna op een onbewust niveau.
Enorme doelgroep:
Bladwijzers, paperclips, memoclips met uw logo erop zijn iets waar bijna iedereen van kan profiteren. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over het verzenden van uw relatiegeschenken naar een bepaalde groep.

Waarom zou je bij ons moeten kopen?

Nou, onze lieve klanten, wij raden u aan om kleine kantoor artikelen items zoals paperclips en memoclips, omdat we u voorzien van een hoge kwaliteit, en totaal verbazingwekkende verscheidenheid aan papier en memo clips van verschillende vormen en maten die het meest geschikt is voor uw bedrijf of organisatie of de industrie waaraan u gerelateerd bent aan. Wij bieden innovatieve en creatieve oplossingen voor al uw marketingproblemen.
Personalisatieopties bieden wij:
U kunt uw logo of ontwerp laten afdrukken op de bladwijzers en memoclips. Anders dan dat, er zijn ook mogelijkheden om een aantal van deze artikelen custom made te laten maken in de door u gewenste maten, vormen en ontwerpen wat het beste past bij uw merk of bedrijf. Bijvoorbeeld, als u een onroerend goed handelend bedrijf toen hebt u een huis-vormige document klem hebben. Het is een slim idee, omdat het huis is zelf indicatief voor uw onroerend goed handel bedrijf.