Zonnebrillen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Zonnebril UV-400
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Smart Pouch opbergzakje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 1 drukkleur
BESTSELLER
zonnebril Malter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
zonnebril Xaloc
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
zonnebril Mundo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET zonnebrillenkoker Kalermix
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
etui voor zonnebril Milla
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
zonnebril voor kinderen Spike
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
Zonnebril met UV bescherming
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Zonnebril Neon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Zonnebril Justin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
BESTSELLER
Sun Ray zonnebril
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Zonnebril met logo

Kent u die situatie, je zit ergens en wil graag iets lezen maar hebt je leesbril niet meegenomen. Wat is het dan fijn om een leesbril te krijgen. Je zit al bij veel gelegenheden dat er leesbrillen verkrijgbaar zijn of zelfs te koop. Zo ben je altijd in de mogelijkheid om en leesbril te krijgen.

Bedrukte zonnebril

Wanneer de zon plotseling recht in je ogen schijnt en je niets meer ziet. Dat is ook niet zo prettig. Zeker in het voor of najaar kan de zon hinderlijk laag hangen waardoor je even niets ziet. Een zonnebril doet dan wonderen.

Een leesbril of zonnebril als relatiegeschenk is altijd welkom en bedrukt met het logo van uw bedrijf of organisatie een reclame drager pur sang n de zomer zie je iedereen er mee lopen maar ook in het voor- of najaar kan de zon nog flink fel zijn. Een zonnebril is dan altijd prettig om op te hebben. Een zonnebril als relatiegeschenk doet het dus eigenlijk het hele jaar goed, maar vooral de zomer is een periode waarin zonnebrillen veel worden verkocht en weggegeven.

Daarnaast beschermt de zonnebril tegen de UV van de zon.
Al onze zonnebrillen hebben UV bescherming in de glazen.
Zonnebrillen zijn er in vele kleuren en modellen en ook in vele prijsklasses.

Vooral bij beurzen, evenementen of marketing acties zijn zonnebrillen erg populair om uit te geven. Denk aan het merk van een frisdrank die een zonnebril weggeeft bij 4 flessen frisdrank. Ook zijn er veel scholen die aan het eind van het schooljaar alle kinderen als afscheid een zonnebril cadeau doen. Wij hebben dan ook voor de laatste doelgroep kinderzonnebrillen op voorraad. Een zonnebril kunnen we voorzien van uw eigen tekst of logo zodat iedereen weet van wie de zonnebril een kado is.
Relatiegeschenk4you is graag het zonnetje in huis en zorgt voor een uitmuntende bedrukking op uw favoriete zonnebril uit ons assortiment.

Wie is Relatiegeschenk4you

Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.

video