Keycords & Lanyards

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
lanyard Maes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
lanyard Neck
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
lanyard Kunel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Pols Telefoon Riem
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
lanyard Kappin
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
Lanyard SIMPLE LANY
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Polyester koordlanyard
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Neklint / lanyard
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Lanyard
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Iago lanyard met veiligheidssluiting
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Keycord met karabijnhaak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Paracord Keycord
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour

keycord of lanyard bedrukken

Neklint is de Nederlandse benaming voor het Engelse lanyard of keycord, maar de namen worden vaak door elkaar gebruikt. Een keycord is een stevige en lange geweven band met daaraan een haak waar aan sleutels, kaarthouders en andere zaken vastgemaakt kunnen worden.

Een keycord wordt gebruikt voor velerlei evenementen en doeleinden. Denk hierbij aan beurzen, congressen, sportevenementen, concerten etc. Maar ook als promotioneel artikel in ieder denkbare sector.

De keycord bedrukken wij, als Relatiegeschenk4you, met uw logo of reclame en is daardoor een perfect promotieartikel of relatiegeschenk.

Het maakt niet uit wat voor een een bedrijf of instelling u bent of in welke sector u actief bent een keycord is zo veelzijdig dat deze overal toegepast kan worden. Natuurlijk komen vaak de grote evenementen, beurzen of festivals naar boven als we aan het gebruik van keycords denken, daar zie je natuurlijk duizenden mensen met dezelfde keycord of lanyard rondlopen.

Maar de keycord of lanyard wordt ook bij bedrijven gebruikt om toegangspasjes aan vast te maken, bij rondleidingen en om weg te geven als relatiegeschenk. Daarnaast doe te keycord het ook goed als artikel voor bijvoorbeeld mailings. Ze zijn niet groot of zwaar en kunnen zo in een envelop.

Keycord met logo

De bedrukkingsmogelijkheden van een keycord of lanyard zijn eindeloos. Je kunt de keycords desgewenst in full color bedrukken op binnen en buiten zijde en dat over de hele keycord. De keycords zijn er in veel kleuren, maten en diktes van materiaal. U kiest de keycord die het beste bij uw bedrijf en de doelgroep of doelstelling past. Wij kunnen ons voorstellen dat het u duizelt van alle keycords en de mogelijkheden die er zijn. Laat het team van Relatiegeschenk4you u daarom adviseren en helpen bij uw keuze zodat u een keycord krijgt die perfect past bij uw bedrijf.

Lanyard bedrukken

Een lanyard bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam heeft diverse voordelen.
Wij benoemen graag de belangrijkste voordelen van de lanyard en keycord als relatiegeschenk of promotioneel artikel hieronder.
1. Praktisch bruikbaar. Voor elk evenement of meeting worden ze uitgedeeld , de lanyard met een kaarthouder, zodat duidelijk is wie degene is waarmee je staat te praten. Daarnaast worden de lanyards veel gebruikt om sleutels aan vast te maken of om de milieupas in te doen. Als je de afval wegbrengt overkomt het veel mensen dat de pas meegaat de ondergrondse afvalcontainer in, dat wil natuurlijk niemand.
2. Opvallend. Een lanyard om iemands nek valt altijd op en dus jouw naam of logo dus ook. De lanyard kan in zijn geheel worden bedrukt waardoor je naam altijd blijft opvallen.
3. Goedkoop artikel. De keycords en neklinten zijn geen dure artikelen. Je koopt ze zelfs met bedrukking voor een leuke prijs, zeker bij ons!

Over ons

Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬ 

video
¬