Zonneschermen

Sorteer op:
zoek
 
Zonnescherm Korenty
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
TIP!
Set zonneschermen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Full colour opdruk
Zonnescherm Fussion
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
zonnescherm Jumbo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren:
Vorstbescherming voor auto
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Auto zonnescherm Harmuny
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Opvouwbare zonnescherm OMBRA POUCH
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Bedrukte zonneschermen:

Relatiegeschenken met uw logo, ontwerp of naam er op is een manier van marketing en reclame die u kunnen helpen nieuwe hoogten van succes te bereiken en nieuwe wegen in de wereld van het bedrijfsleven te verkennen. Nu u hebt besloten om dergelijke relatiegeschenken te gebruiken om uw voordeel mee te doen en om uw doel te bereiken dan bent u bij ons aan het juiste adres, want we hebben heel veel verschillende soorten promotionele producten die aan al uw behoeften en wensen voldoen, in welke industrie u ook werkzaam bent.
Denk er nu over na wat goed een promotie product voor u kan doen als het zich over de straten van de straten van de stad beweegt of door het land rijdt. Een bedrukte auto zonnescherm of een bedrukte stuurwiel bescherming zijn een van die dingen die uw marketing, reclame, en promotie toto grote hoogte kan brengen.  
 

Waarom met behulp van zonneschermen, een groot promotioneel product?

Een auto zonnescherm is veruit het meest krachtige promotionele product die u kunt gebruiken als relatiegeschenk. Het kan een cruciale rol kan spelen in al uw marketing activiteiten en zeer succesvol zijn. Het feit dat auto zonneschermen een schaduw in de auto werpen zorgt niet alleen dat de auto wordt beschermd, maar helpt u ook uw merknaam gemakkelijk te verkopen. Iedereen zal uw naam en logo in de straten zien dat maakt het zo krachtig. Samen met de marketing zal het zijn werk doen voor u op de wegen en tevens zal het ook geliefd zijn bij de mensen die het zullen ontvangen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een zonnescherm met logo als een geschenk?

Er zijn talloze voordelen van het gebruik van auto zonneschermen voor ramen of een stuurwielbescherming bedrukken voor het stuur. Het gebruik van zonneschermen is waardevol, zowel voor uw bedrijf als voor de mensen die het krijgen als een gratis promotioneel cadeau. Er zijn tal van redenen waarom je moet investeren in een aantal bedrukte auto zonneschermen en een bedrukte stuurwielbescherming. De vele voordelen worden vermeld als hieronder, elk besproken in detail.
Een praktisch geschenk:
Met behulp van een auto zon scherm met bedrukking van uw merk maakt een perfect cadeau voor de mensen die het zullen ontvangen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen of de meerderheid van een eigen auto. Deze auto’s rijden en staan in de brandende zon waardoor de de temperatuur in de auto flink kan stijgen. Het hebben van een zonnescherm zorgt ervoor dat de zon geen kans krijgt en het minder warm wordt in de auto. Een zonnescherm als relatiegeschenk is dan ook zeer welkom en zal tegelijkertijd ook zijn werk doen.
Een krachtige marketing tool:
Een auto zonnescherm is inderdaad een reclame tool. Het is duidelijk uit het feit dat een auto zonnescherm met bedrukking van het logo, de naam of slogan van uw bedrijf zich zal voortbewegen op de wegen samen met de auto. Als men door de stad rijdt en stopt bij verschillende parkeerplaatsen of een benzinestation, zullen mensen het bedrukte logo op de zonwering van het voertuig opmerken.
Voordelig promotionele cadeau-item:
Wie houdt er nu niet van budgetvriendelijke promotionele producten die ook makkelijk te gebruiken zijn? Deze bedrukte autozonweringen zijn één van dergelijke punten waarvan u op uw vingers kunt natellen dat ze in ieders voordeel werken.. De resultaten die u zult zien als gevolg van het uitdelen en weggeven van bedrukte zonneschermen zullen u verbazen.
Het versterken van uw omzet:
Het is een feit dat hoe groter het gebied waarin de auto zal zwerven over hoe groter de impact die het zal hebben op uw naamsbekendheid. Op dezelfde manier zult u snel merken dat uw verkoop en promoties zullen stijgen. Het zal mogelijk een gevolg zijn van de keuze die u hebt gemaakt om deze zonneschermen weg te geven
Nuttig relatiegeschenk:
Het gebruik van de auto zonneschermen zorgt ervoor dat de temperatuur in de auto tijdens warme dagen minder zal oplopen. Als je auto een tijd in de zon heeft gestaan kun je vaak de deurklinken niet meer aanraken. Ook het stuur wordt gloeiend heet. Met een zonnescherm of stuurwielbescherming bent u hiervan verlost. Ook zorgen de zonneschermen die gemaakt zijn voor de zijramen ervoor dat de mensen die achterin zitten de zon niet in hun ogen krijgen .
Auto zonneschermen gebruiken om een positief beeld op te bouwen:
Een eenvoudige goede reden van het gebruik van deze bedrukte zonneschermen is dat je ze kunt gebruiken om uw eigen reclame slogan en logo er op te drukken. Zo ziet iedereen uw naam en tekst en zal het uiteindelijk helpen om een goed en positief imago van uw merk te weerspiegelen.
Geschikt voor verschillende industrieën:
Veel van jullie zullen denken dat het gebruik van deze zonneschermen en stuurbescherming beperkt zijn voor slechts een bepaalde industrie. Dit is niet waar, de zonneschermen worden door iedereen overal gezien en gebruikt. Deze promotionele producten zijn even gunstig voor alle industrieën in het algemeen.
Bescherming tegen schadelijke stralen:
Een andere groot voordeel  van de auto zonneschermen; ze bieden bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Deze houd je buiten de auto.
Handig in gebruik:
De toepassing van auto zonneschermen of stuurwiel beschermers is niet erg ingewikkeld en kan worden gebruikt door bijna iedereen.
 

Waarom bij ons kopen?

Wij bieden u hoogwaardige, budgetvriendelijke, auto zonneschermen bedrukt met uw eigen logo, tekst of slogan of stuurwiel beschermer met logo. Door het grote formaat kunnen wij uw logo ook groot op de zonneschermen drukken en valt uw logo altijd op!
Maatwerk dat we bieden:
Wij bieden u een grote verscheidenheid aan verschillende zonneschermen voor ramen, voorschermen, stuurwiel bescherming covers voor verschillende voertuigen. Bovendien kunt u altijd kiezen voor de kleur, vorm, ontwerp, materiaal van de zon schermen volgens uw wensen. U kunt ervoor kiezen om teksten toe te voegen, zoals uw website, of een afbeelding in te voegen die verdere betekenis kan toevoegen aan uw promotiecampagne, omdat mensen deze op de passerende voertuigen zullen zien. Tot slot kunnen het logo en de slogan van uw campagne ook worden aangepast aan u de keuze wat geschikt is voor uw merk.