Zadelhoesjes

Zadelhoesjes

Sorteer op:
zoek
 
Nylon zadelhoesje full colour bedrukt
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 1000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Nylon zadelhoesje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Zadelhoesje gerecycled
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Zadelhoes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Zadelhoes
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Polyester fietszadelhoes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Zadelhoes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
zadelhoes Trax
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1

Bedrukt zadelhoesje

Je ziet het vaak bij stations en grote fietsenstallingen, enorme rijen fietsen met hetzelfde zadelhoesje erop. Een ideaal relatiegeschenk voor forensen, studenten en iedereen die regelmatig op de fiets zit. Is dit uw doelgroep, dan zal een fietszadelhoesje vast in de smaak vallen.
Een zadelhoesje met bedrukking valt  niet alleen de gebruiker op, maar ook iedereen die de fiets ziet staan. En niet te vergeten, het is een handig en bruikbaar relatiegeschenk. Immers, als het regent doe je hem over het zadel en zit je lekker droog. Bestel snel en wij zorgen ervoor dat uw logo op de zadelhoesjes komt te staan. Zo is uw naam overal te zien op alle fiets zadels. En ook niet onbelangrijk de zadelhoesjes zijn voor een klein bedrag bij Relatiegeschenk4you te bestellen.

Ga toch fietsen! Nederland is het land met het hoogste fiets dichtheid in de wereld. We fietsen naar ons werk, naar school, voor de sport en in onze vrije tijd. Zo maken we heel wat kilometers in een jaar. Het is een van de favoriete vervoermiddelen in ons land en van veel mensen. Omdat iedereen fietst en het ook nog een gezonde bezigheid is wil je als organisatie of merk wel gekoppeld worden aan de uitstraling van een fiets. Het staat immers voor bewegen, buitenlucht en sportiviteit.

Maak van al die positieve eigenschappen gebruik door zadelhoesjes als promotie middel in te zetten. Zadelhoesjes zijn in veel kleuren te bestellen en te bedrukken met uw eigen logo of reclame. De prijs van een zadelhoesje zal u zeker meevallen. Doordat de zadelhoesjes niet duur zijn zijn ze een prima give away tijdens acties, evenementen en beurzen. De zadelhoesjes kunnen uw marketingcampagne prima ondersteunen en kunnen zowel lokaal als nationaal worden ingezet. Relatiegeschenk4you fietst u graag richting de zadelhoesje in ons assortiment. Bel en bestel ze vandaag nog!&