Andere auto artikelen

Andere auto artikelen

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Sleutelhanger bandenprofiel meter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
ABS gordelsnijder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Full colour
knipperlicht Red-Light
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
auto lucht verfrisser Becrux
10 werkdagen, eerder in overleg standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
auto luchtverfrisser Zhuzi
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
Ventilatie luchtverfrisser bamboe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
Luchtverfrisser voor in de auto
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Noodhamer Admir
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
TIP!
Auto noodzaklamp
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Trechter Uitvouwbaar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
telefoon houder voor in de auto
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Pitlane noodhamer
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Auto artikelen bedrukken

We zitten heel wat uren per week in de auto en dat is ook wel te zien aan het aantal producten die er zijn voor de auto. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets voor. En vaak ook nog weer verschillend per merk. Bij Relatiegeschenk4you verkopen we ook heel wat artikelen voor de auto. Wat te denken van parkeerkaarten, zonneschermen of autoladers. Maar daarnaast hebben wel ook nog heel veel andere artikelen. Deze hebben we allemaal samengebracht in deze categorie. 

Er staat van alles in en het mooie is, bijna alles kunnen we bedrukken met het logo, tekst of opdruk die jij wenst.
Neem dus snel een kijkje en laat je inspireren door alle artikelen voor de auto. 

Kom je er niet uit of wil je meer weten over bedrukken, leveren en voorraad. Neem contact met ons op via de mail of bel. Wij helpen je graag!

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.

video