IJskrabbers

Sorteer op:
zoek
 
ijskrabber Tri Scrap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
IJskrabber Driehoek
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Ijskrabber driehoek
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
ijskrabber Feniok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
IJskrabber breed
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
IJskrabber transparant
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Ijskrabber klein
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
IJskrabber
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Frosty Ijskrabber
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
IJskrabber Hart
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
IJskrabber
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Frosty ijskrabber
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

ijskrabber met logo

Het ideale relatiegeschenk voor winterse dagen.
Het weer is het meest besproken onderwerp onder de mensen. We raken er niet over uitgepraat. In Nederland en ook verder in Europa is het weer ook aan veel veranderingen onderhevig gedurende het jaar. En zeker als automobilist moet je voorbereid zijn op allerlei weersomstandigheden. Als het winterweer in aantocht is, moet je er voor zorgen dat je de juiste spullen bij je hebt. Een ijskrabber is dan onontbeerlijk. Iedereen die wel eens met zijn blote handen de bevroren ramen heeft schoongemaakt kan hierover meepraten. Geef daarom een ijskrabber bedrukt met uw logo als relatiegeschenk cadeau.ÂEen cadeau dat in de winter zeker van pas komt !

De doelgroep automobilisten is een zeer grote doelgroep voor veel bedrijven en instellingen. Eigenlijk is het ook geen homogene doelgroep, juist vanwege de grootte. Maar wat wel duidelijk is dat de automobilist wel een aantal overeenkomsten heeft. Elke automobilist heeft een aantal producten die hij of zij graag bij zich heeft onderweg. Daar is een ijskrabber een heel goed voorbeeld van. In 9 van de 10 auto's vind je vast en zeker in het handschoenenvakje een ijskrabber. En een ijskrabber komt ook altijd van pas. Vandaar dat ijskrabbers het altijd goed doen als relatiegeschenk bij de automobilist. In item die je goed kunt inzetten bij een marketing actie of om je product of bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wij hebben ijskrabbers in veel vormen en maten en diverse prijsklasses. Van hele goedkope driehoek ijskrabbers tot luxe ijskrabbers met een warme handschoen eraan.
Relatiegeschenk4you is uw ijskrabber leverancier in koude dagen!

Wie is Relatiegeschenk4you

Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.

video