Thermosfles bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Dubbelwandige drinkbeker 475 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Kunststof drinkfles
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
isoleer fles Robusta
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Dubbelwandige RVS - 0,5 L
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Isoleerkan
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Dubbelwandige isoleerkan
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
RVS isoleerkan- 0,5L
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Thermosfles
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Dubbelwandige fles 600 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Dubbelwandige drinkfles 470 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Vacuüm thermosfles
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Isoleerkan met inhoud 310 ml
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering

Thermosfles bedrukken

Een thermosfles of thermoskan is een zeer nuttig en toepasbaar relatiegeschenk. Ook is dit geschenk heel breed inzetbaar voor diverse doelgroepen.
Wij noemen een paar voorbeelden; de bouwvakker die tussen de middag in de schaftkeet een boterham eet en daarbij lekker zijn eigen warme koffie bij zich heeft. Of de moeder die met de kids naar het strand gaat en een fles met thee bij zich heeft. En wat te denken van de treinreiziger die nog een flinke rit voor de boeg heeft en naast een goed boek een lekker drankje paraat heeft. Om nog maar te zwijgen van de pensionado's die er met fiets of camper op uit gaan en tussendoor een kleine koffiepauze nemen.

Thermosfles met logo

In ons assortiment kun je kiezen uit vele materialen, modellen, kleuren en inhoud. Kies het model dat bij jouw bedrijf, uitstraling of doel past. Door jouw logo op de thermosfles te drukken, zal degene die hem ontvangt steeds aan jouw herinnert worden en presenteer je je bedrijf elke keer opnieuw.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.


video