thermosbeker bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
thermobeker Doppler
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
thermosbeker Manyuk
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
Thermomok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
thermo mok Fresno
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
thermo mok Citrox
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1
Thermosmok Rugrat
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
thermobeker Patrol
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
drinkbeker met oppervlak van kurk
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
mok Yozax
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 8
thermo mok Carson
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Roestvrijstalen reisbeker
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Graveren Maximaal aantal drukkleuren: 4
Drinkbeker metaal
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering

Thermosbeker bedrukken

Of het nu voor in de auto, bus of trein is, met deze promotionele reisbekers houd je je drankje bij de hand en word je merk gepresenteerd. Van kunststof koffie mokken tot roestvrijstalen reis mokken, je vindt de juiste thermos beker of mok hier. Voeg gewoon je logo toe en etaleer je bedrijf waar je ook bent. Onze isoleer mokken behoren tot de beste reclame producten voor bedrijven, scholen en sportclubs. Wij hebben een groot assortiment van RVS reizen bekers, isoleer mokken en plastic mokken met handvatten.

Met de thermobekers en mokken neem je je logo mee op de weg en serveer je de drankjes op precies de juiste temperatuur. Geweldig voor forensen, drukke professionals, studenten en verder iedereen die een warme thee of kopje koffie waardeert. De isoleer mokken zijn en uniek combinatie van praktische functionaliteit en promotionele functie. Met jouw logo in de hand, zullen mensen genieten van een kopje koffie in de ochtend en aangenamer pendelen naar het werk. Met de isolerende reisbekers van jouw bedrijf of organisatie worden de mensen dagelijks aan jullie logo blootgesteld, omdat jouw trouwe reis beker op hun bureau staat voor een snelle koffie wanneer dat nodig is.

Thermosbeker met logo

Er zijn zoveel verschillende bekers en mokken, bijna teveel om uit te kiezen. Er is een breed scala aan kleuren die passen bij jullie smaak of huisstijl, evenals verschillende materialen van plastic tot keramiek en zelfs roestvrijstaal. Stijlen verschillen ook van een keramische koffiebeker, RVS beker en mokken met en zonder handvatten. Isolerende reis mokken en bekers stellen je instaat om snel je je koffie, thee en andere dranken meenemen. Vele zijn handig ontworpen om te passen in auto bekerhouders en zijn uitgerust met lekvrije deksels om reizen gemakkelijker te maken. Plastic en RVS reis mokken en bekers zijn nuttige giveaways voor studenten, professionals en forenzen.

Wanneer u meer wilt weten over onze isoleerbekers en thermosbekers neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de thermos bekers en de mogelijkheden van bedrukken of graveren.

Voordelen van de thermosbekers en thermosflessen
De thermosbekers en thermosflessen hebben diverse voordelen als relatiegeschenk. Wij lichten u hieronder graag toe wat de belangrijkste voordelen van een thermosmok of beker zijn als relatiegeschenk.
1. Voor een breed publiek. Heel veel mensen drinken dagelijks hun kopje koffie of thee graag warm . Zeker als je onderweg bent kan dit nog wel eens moeilijk zijn om warm te houden. Met de dubbelwandige thermosbekers en thermoskannen is het geen probleem om de drank warm te houden.
2. Dagelijks gebruiksartikel. Dit relatiegeschenk zal dagelijks worden gebruikt door degenen die hem van u hebben ontvangen.
3. Bedrukken of graveren. Je kunt de bekers en flessen goed voorzien van je logo of bedrijfsnaam. Dit kan door een bedrukking of een gravering op de houder. Graveren kan alleen bij metalen thermosbekers.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.

video