Koffie to go bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Kopje Melpak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
R-PP Kurk koffiebeker 350 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk
Kopje Fredy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
RPP koffiebeker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk
RPP Koffiebeker Wit
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk
RVS drinkbeker 350 ml
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Beker van glas, 300 ml inhoud
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
250 ml geïsoleerde beker
12 werkdagen vanaf 50 stuks maximaal aantal drukkleuren: 1 standaard incl. Full colour opdruk
Geisoleerde beker met klepje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 3
Dubbelwandige drinkbeker
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Coffee to go Flavour mok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
350 ml geïsoleerde beker
12 werkdagen vanaf 50 stuks maximaal aantal drukkleuren: FC standaard incl. Full colour opdruk

Coffee to go mok bedrukken

Op weg naar werk, studie of iets anders? Vaak heb je na een tijdje wel zin in iets lekkers. Je kunt dan onderweg een kop koffie of thee kopen, maar als je dit vaker doet kom je er al snel achter dat dit best duur is. Met een duurzame koffie mok heb je altijd je eigen koffie of thee bij je en ben je een stuk goedkoper uit. En dan hebben we het nog niet eens over het milieuvriendelijke aspect van de mok die je elke keer weer kunt gebruiken.

Koffie to go beker

Daarom zijn de coffee to go mokken ook populair bij een groot aantal van onze klanten. Ze etaleren hun merk op de mok en geven een nuttig relatiegeschenk. Niet alleen de gebruiker ziet jouw merk maar ook vele anderen. Door het grote drukoppervlak kan jouw logo goed gepresenteerd worden. We hebben een aantal verschillende modellen en kleuren in de collectie. Door de toename van het aantal groene artikelen zijn er ook koffiebekers die worden gemaakt van milieuvriendelijkere materialen. Zo is er een van een combinatie van tarwerstro en plastic, waar hele mooie koffie bekers van worden gemaakt. Ook zijn er bekers gemaakt van bamboe.

Ben je op zoek naar een coffee to go beker voor jouw evenement of relaties? Wij zetten graag de mogelijkheden voor je op een rij zodat je de beste keuze maakt.
Bel of mail ons voor meer informatie.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.