Flesjes water

Sorteer op:
zoek
 
RPET flesje mineraalwater 330 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 240 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
FLesje BRUISEND mineraalwater 330 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 240 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET flesje mineraalwater 330 ml met sportdop
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 240 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET flesje mineraalwater 500 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 180 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET flesje BRUISEND mineraalwater 500 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 180 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET flesje mineraalwater 500 ml SPORTDOP
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 180 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC

Bedrukte waterflesjes

Flesjes water zijn niet meer uit het straatbeeld te denken. Je ziet iedereen er overal mee lopen. De inzet van flesjes water als relatiegeschenk of promotioneel artikel is dan ook zeer breed toepasbaar.

Niet alleen als dankbaar relatiegeschenk bij evenementen en
beurzen, maar ook voor de verkoop bij bijvoorbeeld een sportschool of sauna.
Door het flesje water te voorzien van bedrukking met eigen logo of tekst, maak je er als het ware je eigen merkproduct van. De waterflesjes zijn al vanaf 50 stuks te bestellen bij Relatiegeschenk4you. Wij bedrukken het label in full colour naar geheel eigen wens van de klant.

Het is gezond, sportief en lekker! Water, overal ter wereld wordt het gedronken en iedereen heeft het nodig. Eigenlijk zijn er alleen maar positieve eigenschappen te bedenken over het product drinkwater. Door de gezonde trend van de afgelopen jaren en de wetenschap dat een gezond lichaam een langer leven voorspelt, is water niet meer uit ons leven te denken.

Flesjes water met logo

Doordat we steeds mobieler zijn nemen we ook steeds meer mee voor onderweg. Een lekker flesje water is een artikel dat steeds vaker in de tas wordt mee gestoken.
Niet zo vreemd dus dat de flesjes water die wij verkopen met een eigen full colour label er op het erg goed doen. Bedrijven willen graag geassocieerd worden met een gezond en sportief leven en daarnaast heeft het product ook nog een zeer praktisch doel, het lest de dorst. Voor veel evenementen, beurzen of acties dus een zeer handig en lekker artikel, zeker wanneer het ook nog eens als reclame drager dient.

De flesjes water zijn gevuld met bronwater en in diverse vormen en inhoudsmaten te bestellen. Van 300 en 500 ml inhoud met of zonder sportdop en flessen met een wat chiquere uitstraling. De doppen van de waterflesjes zijn in veel kleuren te verkrijgen. De dop kun je dus in de kleur van jouw logo of bedrijfskleur krijgen.

Waterflesjes bedrukken
Een gevuld waterflesje is een heul leuk promotioneel artikel en ook nog praktisch toepasbaar ook. Iedereen weet dat water erg gezond is voor lijf en leden en dus wordt water veel gedronken bij de mensen. Als drankje voor tussendoor of als dorstlesser tijdens het sporten bijvoorbeeld. Je ziet de mensen vaak met een flesje over straat lopen en het flesje water is dan ook helemaal geïntegreerd in de samenleving.

Een flesje water heeft de uitstraling van een gezond en sportief product dat goed voor je is. Het kan op heel veel momenten gebruikt worden , voor veel doeleinden en ook bij een hele brede doelgroep.
Denk bij voorbeeld aan een drukke beurs waar mensen uren lopen om de nieuwste ontwikkelingen in hun markt te bekijken, dan is een flesje water een heerlijke verfrissing.
Of bij een sportief evenement of gezellig festival, als de zon schijnt en het lekker weer is dan krijg je vanzelf wel dorst. Door flesjes water met jouw naam uit te delen zullen ze je naam zeker onthouden.

Wat zijn de voordelen van een flesje water als relatiegeschenk.
Wij noemen hier graag de diverse pluspunten van een flesje water als relatiegeschenk of promotioneel artikel.
1. Gezonde en sportieve uitstraling. Een flesje water straalt gezondheid ( het is immers goed voor ons) en sportiviteit uit. Koppel daaraan je naam en de sportiviteit en gezondheid straalt ook af op jouw bedrijf of organisatie.
2. Een flesje water kun je toepassen bij veel gelegenheden en doelgroepen. Denk aan scholen, bedrijven, beurzen, sportwedstrijden, meetings, sportscholen en meer
3. De bedrukkingsmogelijkheden. De wikkel van een flesje water kun je in full colour laten bedrukken met uw eigen ontwerp, logo, of slogan. Het logo is groot genoeg om meerdere boodschappen over te brengen of een foto toe te voegen.
4. Scherp geprijsd. Een waterflesje heeft een scherpe prijs en kent daardoor een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Wilt u meer weten over de flesjes water of meer weten over de full colour bedrukking van de flesjes? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij weten alles over de waterflesjes en informeren u graag.