Flesje water bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Waterzak met karabijn haak 500 ml leeg
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Opvouwbare waterfles
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
RPET flesje mineraalwater 330 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 240 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
FLesje BRUISEND mineraalwater 330 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 240 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
Opvouwbare drinkfles
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
RPET flesje mineraalwater 330 ml met sportdop
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 240 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
Opvouwbare drinkbeker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET flesje mineraalwater 500 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 180 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
RPET flesje BRUISEND mineraalwater 500 ml
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 180 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
opvouwbare beker Medigo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
RPET flesje mineraalwater 500 ml SPORTDOP
7 werkdagen eerder in overleg vanaf 180 stuks standaard incl. full colour etiket maximaal aantal drukkleuren: FC
Opvouwbare drinkbeker van RVS
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering

waterflesjes bedrukken

Flesjes water en blikjes energy drink met bedrukt label zijn een categorie die enorm groeit binnen de relatiegeschenken. Ze worden als give-aways niet alleen promotioneel ingezet bij sportevenementen en beurzen, maar ook bij open dagen van scholen en bedrijfsfeesten. Eigenlijk kun je flesjes en blikjes drinken overal toepassen. En bedrukt met uw logo en/of tekst geeft het een evenement net dat beetje extra persoonlijkheid. Het bedrukken van drank flesjes of blikjes zorgt voor een ultiem promotieartikel. Relatiegeschenk4you heeft een ruim assortiment waaruit u een keuze kunt maken. Ook voorzien wij u graag van advies.

Onder de noemer drinken staan alle dranken die wij verpakt in een flesje of blikje met uw eigen bedrukking aanbieden. Bij de blikjes energiedrank bedrukken wij het blik direct met het door u gewenste bedrukking in full colour over het gehele blik. Deze blikjes zijn dus in feite uw eigen merk energiedrank. De blikjes zijn al in kleine hoeveelheden te bestellen maar ook voor grote aantallen doen wij u graag offerte van de mogelijkheden. Wij kunnen snel produceren en leveren.

Bij de flesjes water is de keuze groter, hier hebben we zowel flesjes met 330 ml inhoud als met 500 ml inhoud. En de flesjes zijn er met en zonder sportdop. Om de keuze nog moeilijker te maken, de doppen van de flesjes zijn er in diverse kleuren. Zo maak je van je flesje water een flesje water van je eigen merk. Het water in onze flesjes water is natuurzuiver mineraal water dat uit bronnen wordt gewonnen. Ook voor deze flesjes water geldt, ze zijn al vanaf 50 stuks te bestellen maar ook voor 100.000 stuks draaien we onze hand niet om. Dus voor al uw waterflesjes groot of klein moet u bij Relatiegeschenk4you zijn.

Blikje energiedrank bedrukken
Een blikje energiedrank is een promotioneel artikel van formaat voor heel veel evenementen, meetings of festivals. Maar ook als huisdrankje van uw bedrijf om te verkopen of weg te geven voor bij voorbeeld uw winkel, sportschool of pub.
Veel mensen kunnen tussendoor wel even een beetje extra energie gebruiken. Wanneer je de hele dag al op een beurs loopt of aan een meeting deelneemt, kak je op een gegeven moment een beetje in, door een blikje met energydrank weg te geven pep je ze weer even op en kunnen ze weer verder. Een heel leuk en origineel artikel. Je kunt het gehele blikje full colour bedrukken met uw eigen ontwerp en daardoor maak je het helemaal je eigen product van.
Wij hebben een ontwerpsjabloon voor u waarop u uw ontwerp, logo en slogan op kwijt kunt. Doordat er voldoende ruimte is kunt u er veel informatie, tekeningen en ontwerpen en logo's op kwijt.

Flesje water bedrukken
Ook bij een flesje water kun je heel veel van je creativiteit kwijt. Wij hebben diverse modellen flesjes en kleuren doppen. Het label dat om het flesje wordt gewikkeld kunnen wij helemaal full colour bedrukken met uw eigen ontwerp of logo.
Dus als je je eigen merk water wilt introduceren kan dat ook. Zo zet je als winkel, zonnestudio of festival organisatie je eigen water neer die je kunt verkopen. Maar ook als weggever bij bijvoorbeeld beurzen en meetings is dit een heel leuke en frisse onderbreking.