Regenjassen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
poncho Remo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Notponcho
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
BESTSELLER
sleutelhanger poncho Storm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Regen poncho
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour sticker Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Poncho in bal met karabijnhaak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Regen poncho
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Biologisch afbreekbare poncho
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Poncho in bal
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Biodegradable poncho
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. Full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Regenponcho in voetbal
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Opvouwbare regenponcho
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Poncho
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Regenjas of poncho met logo

Het regent, het regent de pannetjes worden nat, trek een regenjas van ons aan en je valt niet op je gat. In Nederland regent het nogal eens en het komt vaak onverwacht. Ben je net onderweg en dan komt het met bakken uit de lucht. Geef daarom een relatiegeschenk dat inspeelt op het grillige Nederlandse weer, geef een regenjas of regenponcho cadeau. Een relatiegeschenk dat met grote regelmaat zal worden uitgepakt een aangetrokken.

Relatiegeschenk4you zal de regenjas, poncho of de verpakking ervan bedrukken met uw logo of reclame boodschap. Dus laat de bui maar losbarsten, wij zijn voorbereid met de regenjassen en poncho's van Relatiegeschenk4you!

Dat zul je altijd zien, heb je een evenement buiten georganiseerd voorspellen ze slecht weer voor die dag. Wat doe je dan? De boel afblazen of er het beste van maken en jezelf goed voorbereiden? Ga de uitdaging aan en bereid jezelf goed voor. Met de regenjassen en poncho's uit ons assortiment bent u altijd goed voorbereid op een verwachte of onverwachte regenbui. Door de regenjassen te voorzien van een bedrukking kunt u zelfs een relatiegeschenk van de regenjassen en poncho's maken.

Relatiegeschenk4you heeft een ruime sortering aan regenjassen en poncho's. Er zijn regenjassen en poncho's die voor eenmalig gebruik zijn . Deze zijn zeer dun en goedkoop. Deze poncho's en regenjassen kunnen wij door het dunne materiaal ook niet bedrukken. Dan zijn er de dikkere regenjassen en poncho's die keurig verpakt zijn in een bijbehorende tas. Deze tassen bedrukken wij met uw logo of bedrijfsnaam. In sommige gevallen is het ook mogelijk de regenjas of poncho zelf te bedrukken.

Uw contactpersoon bij Relatiegeschenk4you zal u graag informeren over de bedrukkingsmogelijkheden van de regenjassen en poncho's. Ook kunt u bij hen terecht over al uw andere vragen over onze producten.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.


video
https://etools.boxpromotions.com/videos/4262/360/output/4262.html