Zonneklep bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Zonneklep met scherm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
zonnescherm Gonnax
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
zonneklep Tiger
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Zonneklep
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5

Zonneklep met logo

Geen last van de zon in je ogen met de fleurige zonnekleppen van Relatiegeschenk4you. Dit is een prachtig relatiegeschenk voor zowel jongeren als ouderen. Gebruik de zonneklep op de golfbaan, bij de tennis, maar ook gewoon ter decoratie omdat een zonneklep leuk staat.

De zonnekleppen zijn er in diverse varianten en vele kleuren. De zonnekleppen kunnen worden bedrukt met uw naam of logo. Relatiegeschenk4you zal ervoor zorgen dat uw logo op de voorzijde van de zonnekleppen zal worden gedrukt. Zo gaat u een zonnige zomer tegemoet, want zonnekleppen bedrukken doet u bij Relatiegeschenk4you.

Een zonneklep is net even anders dan een hoed of pet. Dit frivole hoofddeksel wordt vooral ingezet in de zomer bij sport evenementen. Het doel is om de zon uit je ogen te houden terwijl je aan het sporten bent. Wij hebben zonnekleppen gemaakt van katoen en polyester en zonnekleppen met een plastic klep die doorzichtig is.

Een zonneklep als relatiegeschenk of als promotie artikel is net even anders en daarmee onderscheidt je je als bedrijf of organisatie. Door de klep te bedrukken maak je er een reclame drager van die door velen zal worden gezien. Omdat de zonneklep compact van formaat is, is het ook goed mogelijk om de zonneklep mee te sturen bij mailings of om mee te verpakken als premium bij uw zomerartikelen.

Wij kunnen de zonneklep bedrukken met uw naam of logo. Ook een borduring op de zonneklep aanbrengen behoort tot de mogelijkheden. Meer weten over de zonnekleppen? Bel of mail met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij kunnen u helpen de beste zonneklep uit te kiezen.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur enĀ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.


Video
https://etools.boxpromotions.com/videos/6358/360/output/6358.html