Zonneklep

Zonneklep

Sorteer op:
zoek
 
Zonneklep
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Zonneklep
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Zonneklep van
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Polyester zonneklep
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Zonneklep
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
zonneklep Sunday
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
zonneklep Tiger
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8

Zonneklep met logo

Geen last van de zon in je ogen met de fleurige zonnekleppen van Relatiegeschenk4you. Dit is een prachtig relatiegeschenk voor zowel jongeren als ouderen. Gebruik de zonneklep op de golfbaan, bij de tennis, maar ook gewoon ter decoratie omdat een zonneklep leuk staat.

De zonnekleppen zijn er in diverse varianten en vele kleuren. De zonnekleppen kunnen worden bedrukt met uw naam of logo. Relatiegeschenk4you zal ervoor zorgen dat uw logo op de voorzijde van de zonnekleppen zal worden gedrukt. Zo gaat u een zonnige zomer tegemoet, want zonnekleppen bedrukken doet u bij Relatiegeschenk4you.

Een zonneklep is net even anders dan een hoed of pet. Dit frivole hoofddeksel wordt vooral ingezet in de zomer bij sport evenementen. Het doel is om de zon uit je ogen te houden terwijl je aan het sporten bent. Wij hebben zonnekleppen gemaakt van katoen en polyester en zonnekleppen met een plastic klep die doorzichtig is.

Een zonneklep als relatiegeschenk of als promotie artikel is net even anders en daarmee onderscheidt je je als bedrijf of organisatie. Door de klep te bedrukken maak je er een reclame drager van die door velen zal worden gezien. Omdat de zonneklep compact van formaat is, is het ook goed mogelijk om de zonneklep mee te sturen bij mailings of om mee te verpakken als premium bij uw zomerartikelen.

Wij kunnen de zonneklep bedrukken met uw naam of logo. Ook een borduring op de zonneklep aanbrengen behoort tot de mogelijkheden. Meer weten over de zonnekleppen? Bel of mail met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij kunnen u helpen de beste zonneklep uit te kiezen.