Hoeden bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
zonnehoed Marvin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
hoed Braz
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur bedrukt lint Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Zonnehoed
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
TIP!
Vissershoed
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
stroo hoed Timbu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur bedrukt lint Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Kinderzonnehoed katoen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
stroo hoed Bull
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur bedrukt lint Maximaal aantal drukkleuren: full colour
BESTSELLER
Strohoed paglietta
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Strohoed
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Maffia hoed
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Gebreide rendier hoed
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduren maximaal aantal drukkleuren: 11
zonnehoed Safari
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour

Hoed met logo

Een hoed is een hoed is een hoed, nou dan heeft u het assortiment van Relatiegeschenk4you nog niet gezien. We hebben een groot assortiment in allerlei soorten hoeden. De maffia hoed, strohoed, cowboyhoed, zomerhoed, vissershoed en nog veel meer. Natuurlijk zijn de hoeden in vele kleuren leverbaar.

U kunt deze hoeden bedrukt en onbedrukt bij ons bestellen. Een origineel relatiegeschenk of opvallend promotie artikel. Wilt u meer weten over de hoeden in ons assortiment? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij informeren u graag over de hoeden en de bedrukkings mogelijkheden.

Naast een aantal gekke en maffe hoeden die we vooral rond de carnavals dagen veel verkopen, hebben we ook een ruim assortiment aan hoeden die breed inzetbaar zijn. Vrolijke strohoeden die de zon uit je ogen houdt tijdens zonnige zomerdagen. Elegante maffiahoeden in veel vrolijke kleuren en zelfs met pailletten te bestellen zijn. Eenvoudige vissershoedjes die gemaakt zijn van luchtig katoen en lekker zitten bij het vissen en stoere cowboyhoeden die je gelijk veranderen in een echte cowboy of cowgirl.

Zoveel smaken, zoveel hoeden. De hoed moet passen bij de gelegenheid en de doelgroep. Of bij het bedrijf dat ze weggeeft. Want bovenstaande hoeden worden ingezet als relatiegeschenk of als promotie artikel. Als grapje bij de introductie van een nieuw product of als serieus relatiegeschenk bij een evenement. De meeste hoeden kunnen worden bedrukt. Vaak gebeurt dit middels een lint dat aan de hoed wordt vastgemaakt. Het lint wordt bedrukt met een tekst of een logo indien mogelijk.

Uiteraard kunnen de hoeden ook zonder bedrukking worden besteld. Vraag bij de medewerkers van Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden, zij voorzien u graag van advies.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample

video
https://etools.boxpromotions.com/videos/3575/360/output/3575.html