Â

Bandana bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Bandana in 9 kleuren
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Bandana, microfiber
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Bandana met logo

Een stoer hoofddeksel, welke doet denken aan piraten en zeerovers. Zo kun je de bandana het beste omschrijven. Wij hebben bandana's in diverse uitvoeringen en kleuren. Zo zijn er voorgevormde bandana's die je direct op je hoofd kunt zetten. Maar er zijn ook multifunctionele bandan's die je als bandana, sjaal of hoofddoek kunt gebruiken. Geef de bandana een persoonlijke noot door deze te voorzien van uw eigen logo of reclame. Relatiegeschenk4you zorgt voor het bedrukken van uw relatiegeschenk. Heeft u een vraag of wilt u meer weten, neem contact met Relatiegeschenk4you op via info@relatiegeschenk4you.nl of bel met 0546-433120.

Voor een stoere bandieten of zeerovers look kun je de bandana's goed gebruiken, maar ook voor andere gelegenheden is de bandana goed te gebruiken. Naast de voorgevormde bandana's hebben we ook bandana's in een tube vorm van stof. Deze tube bandana's kunnen worden ingezet als sjaal, hoofddoek, hoofdband, polsband of als bindmiddel om haren mee vast te maken.
Zo zijn er meerdere bandana's voor meerdere doeleinden.

De bandana is populair bij kinderen en tieners. Ze krijgen er een stoer uiterlijk door. Ook motorrijders doen we er een plezier mee. De zachte tube bandana's kunnen ze voor hun gezicht doen tijdens het motorrijden en dat voorkomt dat er vliegen en dergelijke in de mond vliegen tijdens het rijden. Ook veel dames weten wel raad met een bandana als mode accessoire.

Bij relatiegeschenk4you kunnen wij de bandana's bedrukken met uw logo of reclame. Dat kan één grote bedrukking zijn of op de zachte bandana's meerdere keren uw logo op de stof gedrukt. Wilt u eerst een sample ontvangen van een bandana voordat een een besluit neemt? Dat kan, tegen een kleine vergoeding sturen wij u een monster van de bandana zodat u de stof kunt voelen en zien. Voor meer informatie over de bandana's of om een sample op te vragen kunt u contact opnemen met Relatiegeschenk4you.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample

video
https://etools.boxpromotions.com/videos/9212/360/output/9212.html