Bandana bedrukken

Bandana bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Bandana in 9 kleuren
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
hoofddoekje Garfy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Bandana
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Max. aantal drukkleuren: 1
Bandana, microfiber
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Bandana katoen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5

Bandana met logo

Een stoer hoofddeksel, welke doet denken aan piraten en zeerovers. Zo kun je de bandana het beste omschrijven. Wij hebben bandana's in diverse uitvoeringen en kleuren. Zo zijn er voorgevormde bandana's die je direct op je hoofd kunt zetten. Maar er zijn ook multifunctionele bandan's die je als bandana, sjaal of hoofddoek kunt gebruiken. Geef de bandana een persoonlijke noot door deze te voorzien van uw eigen logo of reclame. Relatiegeschenk4you zorgt voor het bedrukken van uw relatiegeschenk. Heeft u een vraag of wilt u meer weten, neem contact met Relatiegeschenk4you op via info@relatiegeschenk4you.nl of bel met 0546-433120.

Voor een stoere bandieten of zeerovers look kun je de bandana's goed gebruiken, maar ook voor andere gelegenheden is de bandana goed te gebruiken. Naast de voorgevormde bandana's hebben we ook bandana's in een tube vorm van stof. Deze tube bandana's kunnen worden ingezet als sjaal, hoofddoek, hoofdband, polsband of als bindmiddel om haren mee vast te maken.
Zo zijn er meerdere bandana's voor meerdere doeleinden.

De bandana is populair bij kinderen en tieners. Ze krijgen er een stoer uiterlijk door. Ook motorrijders doen we er een plezier mee. De zachte tube bandana's kunnen ze voor hun gezicht doen tijdens het motorrijden en dat voorkomt dat er vliegen en dergelijke in de mond vliegen tijdens het rijden. Ook veel dames weten wel raad met een bandana als mode accessoire.

Bij relatiegeschenk4you kunnen wij de bandana's bedrukken met uw logo of reclame. Dat kan één grote bedrukking zijn of op de zachte bandana's meerdere keren uw logo op de stof gedrukt. Wilt u eerst een sample ontvangen van een bandana voordat een een besluit neemt? Dat kan, tegen een kleine vergoeding sturen wij u een monster van de bandana zodat u de stof kunt voelen en zien. Voor meer informatie over de bandana's of om een sample op te vragen kunt u contact opnemen met Relatiegeschenk4you.
video
https://etools.boxpromotions.com/videos/9212/360/output/9212.html