• Omschrijving

  Sportlife® met flap met 12 suikervrije Sportlife kauwgoms. De extra flap is volledig te bedrukken, en te gebruiken als visitekaarthouder door de speciale inkepingen (visitekrt max 85x50 mm). Het karton kan volledig rondom full colour bedrukt worden.

 • Afmetingen

  103 x 106 x 8 mm

 • Bedrukking

  full color - 6 zijdes

 • smaak

  Smashmint

 • Levertijd

  vanaf 10 werkdagen

 • Houdbaarheid

  24 maanden

 • Levering

  vanaf 100 stuks

 • ">
   
   

  Omschrijving

  Info

  Sample bestellen

  Een onbedrukte sample ontvangen? Dat is natuurlijk mogelijk!

  Hieronder vindt u een doorlink om een (onbedrukte) sample te bestellen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Bestelt u binnen 2 weken dit artikel dan krijgt u de samplekosten gecrediteerd.

  Levering en betaling

  Na ontvangst van uw opdracht ontvangen wij graag uw logo of tekst in vectoren bestand (EPS of AI). Indien u deze niet beschikbaar heeft is een goede jpg vaak ook voldoende en zetten wij deze voor u om in een EPS bestand. Na ontvangst van uw logo maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het artikel. Deze drukproef mailen wij naar u ter akkoord. Na uw akkoord gaat het drukproces in werking. Wanneer de artikelen klaar zijn worden ze naar u verstuurd en krijgt u van ons een bericht wanneer ze worden afgeleverd. 

  Betaling: u kunt via onze webshop betalen via meerdere betalingsmethoden zoals Ideal, creditcard en Sofort. 
  Wij leveren echter ook op rekening. Wij factureren na levering indien u een bestaande relatie bent of voldoet aan de check van de Kamer van Koophandel en geen 06 nummers, hotmail, gmail of dergelijke gebruikt. 
  Wij factureren vooraf indien u een nieuwe relatie bent of eerder een slechte betaler bleek. 
  U ontvangt altijd een factuur per email, die kunt u printen en per bank overmaken. 
  Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon: 0546-433120 of via de mail: info@relatiegeschenk4you.nl