Messenset 5 delig


 
 

Omschrijving

Info

Sample bestellen

Een onbedrukte sample ontvangen? Dat is natuurlijk mogelijk!

Hieronder vindt u een doorlink om een (onbedrukte) sample te bestellen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Bestelt u binnen 2 weken dit artikel dan krijgt u de samplekosten gecrediteerd.

Levering en betaling

Na ontvangst van uw opdracht ontvangen wij graag uw logo of tekst in vectoren bestand (EPS of AI). Indien u deze niet beschikbaar heeft is een goede jpg vaak ook voldoende en zetten wij deze voor u om in een EPS bestand. Na ontvangst van uw logo maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het artikel. Deze drukproef mailen wij naar u ter akkoord. Na uw akkoord gaat het drukproces in werking. Wanneer de artikelen klaar zijn worden ze naar u verstuurd en krijgt u van ons een bericht wanneer ze worden afgeleverd. 

Betaling: u kunt via onze webshop betalen via meerdere betalingsmethoden zoals Ideal, creditcard en Sofort. 
Wij leveren echter ook op rekening. Wij factureren na levering indien u een bestaande relatie bent of voldoet aan de check van de Kamer van Koophandel en geen 06 nummers, hotmail, gmail of dergelijke gebruikt. 
Wij factureren vooraf indien u een nieuwe relatie bent of eerder een slechte betaler bleek. 
U ontvangt altijd een factuur per email, die kunt u printen en per bank overmaken. 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon: +31(0)546-433120 of via de mail: info@relatiegeschenk4you.nl