Schoenlepel bedrukken

Schoenlepel bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Kunststof schoenlepel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Shoe Assist schoenlepel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 4 drukkleuren
Schoenlepel Voet
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2

Schoenlepel met logo

Wilt u een relatiegeschenk dat het voor veel mensen makkelijker maakt om in hun schoenen te komen dan bent in de goede categorie beland. Wij hebben in deze categorie schoenlepels verzameld waarmee je zo in je schoen glijdt. Schoenen lopen lekker als je ze aan hebt maar om ze aan te krijgen dat is soms is een probleem. Zeker bij veterschoenen en hoge schoenen kan het lastig zijn om ze aan te krijgen. Een beetje hulp is dan meer dan welkom. Plaats de schoenlepel achter de hiel en de hak van je voet glijdt dan makkelijker in de schoen. Wanneer je een schoenenzaak hebt, podotherapeut bent of op een andere manier met schoenen van doen hebt, dan zijn de schoenlepels een relatiegeschenk dat ook nog eens direct met uw business te maken hebben.

Schoenlepels bedrukken

De schoenlepels van Relatiegeschenk4you kunnen wij bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsnaam. Zo geeft u een cadeau weg waar uw naam prominent op staat en zo herinnert u de ontvanger elke keer wanneer de ontvanger de schoenlepel gebruikt aan u en uw bedrijf. Iedereen kan weer makkelijk in zijn schoenen stappen en dat is wel zo prettig. Een fraai relatiegeschenk voor iedereen die actief is in de schoenenbranche, pedicure of anderszins bezig met voeten.


Uiteraard helpen wij u graag met de keuze om de juiste schoenlepel voor u te vinden. Bel of mail ons en wij voorzien u graag van advies.