Zeep & handreinigers

Zeep & handreinigers

Sorteer op:
zoek
 
incl. bedrukken v.a. €1.81
Gezichtsmasker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Full colour opdruk
incl. bedrukken v.a. €2.5
Gezichtsprotectiescherm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
incl. bedrukken v.a. €3.05
Flacon handzeep 500 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Full colour opdruk
incl. bedrukken v.a. €3.77
Gezichtsmasker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Full colour opdruk
incl. bedrukken v.a. €6.06
flacon handgel 500 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Full colour opdruk
incl. bedrukken v.a. €7.18
Mondkapjes 10 in een doosje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Full colour opdruk
incl. bedrukken v.a. €7.41
Doosje met 25 sachets handreinigingsdoekjes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Full colour opdruk
incl. bedrukken v.a. €12.75
Mondkapjes 20 in een doosje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Full colour opdruk
incl. bedrukken v.a. €30.25
Mondkapjes 50 in een doosje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Full colour opdruk

Handgel bedrukken

Als je iemand bent die op zoek is naar een geweldig relatiegeschenk als onderdeel voor je promotiecampagne in de hoop je omzet te verhogen en een enorm bereik te krijgen onder een grote groep , dan kan het een beetje uitdagend zijn, maar we hebben de juiste producten voor je. Het vinden van een product dat is gemakkelijk in je zak past, effectief is als promotioneel product voor uw bedrijf kan een karwei zijn, maar met de juiste producten kunnen deze relatiegeschenken makkelijk in uw marketing plan. De juiste promotionele cadeauartikelen leiden u naar het succes dat u wenst. Wat dat betreft, een bedrukte zeep, een bedrukte hand-gel, een ontsmettingsmiddel spray, met uw logo bedrukt op de fles of verpakking zijn een geniale en effectieve zet voor uw promoties.

Waarom zeep of handreiniger bedrukken?

Als we praten over het gebruik van zeep voor promotie, bedoelen we niet alleen de bedrukte zepen, maar hebben we het ook over gerelateerde dingen die in deze categorie zoals bedrukte reinigings gel, hand gel en ontsmettingsmiddel spray. Dus, wanneer we de term zeep gebruiken, bedoelen we alle hierboven genoemde artikelen. Hier volgen enkele van de redenen waarom u zeep en handreinigers met logo zou moeten overwegen voor uw promotie of als een relatiegeschenk.
Doordachte promotionele gift:
Een goede reden waarom dit u als bedrijf of merk zal helpen om uw verkoop te vergroten en u helpt de interactie te bereiken die u wilt te krijgen is dat de mensen het een zeer nuttig en een nadenkend cadeau zullen vinden. Zepen in alle vormen of hand spray, hand reinigingsgel, in diverse vormen zoals een flesje of tube. Ze zijn er bijvoorbeeld met 10 ml inhoud, 15 ml, 30 ml, 50 ml of 100 ml inhoud, voor elk wat wils. Uw potentiële klanten en bestaande klanten zullen u bedanken omdat in deze tijd iedereen graag gratis zeep krijgt. Wat het goed zal doen is dat elke keer dat iemand de zeep en handreinigers zal gebruiken, ze direct worden herinnerd aan uw bedrijf en merk.
Bedrukte handreinigers budgetvriendelijk:
Net zoals we al in het begin al vermelden, met behulp van zeep en handreinigers als uw volgende relatiegeschenk is het gemakkelijk om binnen uw budget een artikel te vinden met de juiste specificaties die bij uw bedrijf of organisatie passen. Zelfs als u zich andere dure dingen kunt veroorloven, zal het gebruiken van bedrukte handreinigers, bedrukte zeep en handgel met logo nog een verbazende optie voor u zijn.
Het beste relatiegeschenk:
Het is een geweldig promotioneel geschenk in elk aspect omdat haar doelgroep zeer groot is. Deze strekt zich uit vanhuishoudens tot hotels en resorts tot aan schoonheidsbedrijven en fabrieken en wat al niet. Uw bereik is zeer groot en de impact van de zeep en handreinigers met uw logo ook. Afgezien daarvan, als uw publiek divers is dan blijft dit een breed inzetbaar artikel voor uw bedrijf en promoties.
Boost je promoties:
Een eenvoudige bedrukte zeep of handreiniger of handgel is iets wat u kunt gebruiken voor uw marketing en promoties die. Met al zijn positieve specificaties kan het je helpen het record te bereiken dat jullie voor jezelf hebben vastgelegd. Een pluspunt voor het gebruik van handreinigers en zeep voor promotie is dat het u geen groot bedrag kost in vergelijking met andere relatiegeschenken die we aanbieden.
Bescherming tegen ziekten:
Een voordeel van bedrukte zepen, bedrukte reinigingsgel, bedrukte handgel, ontsmettingsmiddel spray, en andere handreinigers is dat ze ons beschermen tegen de schadelijke ziektekiemen en andere besmettelijke micro-organismen. Een ander pluspunt van de inzet ervan als uw relatiegeschenk is dat de mensen die ze krijgen ze gebruiken en dan aan je denken als ze je naam of logo weer zien. 

Waarom bij ons kopen?

Nu je hebt gelezen over alle voordelen waarom je bedrukte handreinigers en zeep moet kopen, hopen we dat je overtuigd bent van dit schone product Maar waarom bij ons? Nou, wij bieden u hoogwaardige bedrukte zepen en handreinigers in onze webshop met en zonder alcohol voor een scherpe prijs. U kunt kiezen uit diverse modellen en prijsklassen en wij komen tegemoet aan uw wensen en behoeften.  Wij bieden u de aanpassing in elk aspect van uw promotionele product. Wij geloven dat voor een promotionele geschenk item, de kleinste details  u kunnen helpen om u te onderscheiden van de menigte. We zorgen ervoor dat je geeft wat je wilt en zetten je visie om in realiteit door je een product te geven dat niet gekoesterd wordt door de mensen die het als cadeau ontvangen, maar je ook helpt bij het vergroten van je bereik en het bereiken van je marketingdoelen.

Bedrukkings opties bieden wij:

Wij kunnen de zeep en handreinigers voorzien van uw logo, tekst of slogan zoals u dat wenst. Nadat u een keuze hebt gemaakt uit ons assortiment, zorgen wij ervoor dat wij een digitale drukproef maken met uw logo of tekst. Deze wordt op een foto van het artikel geplaatst zodat u een beeld krijgt hoe het er uit komt te zien. De digitale drukproef zal naar u worden gemaild voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces.  Handreinigers bedrukken en zeep bedrukken wordt zo een kinderspel.
Als u problemen ondervindt bij het selecteren van de juiste, dan helpen wij u om de perfecte voor u te kiezen. Ons enthousiaste en professionele team staat voor u klaart om u te adviseren en informeren. Aarzel dus niet maar bel of mail ons voor meer informatie!