Massage

Massage

Sorteer op:
zoek
 
Massageapparaat Lagos
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Massage warmte pads
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Handwarmer in hartvorm
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Massage warmte pad
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
massager Cheris
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Bedrukt massage apparaat

Opzij, opzij, maak plaats, we hebben ongelofelijke haast. Af en toe is ontspannen noodzakelijk en dat kan met dit relatiegeschenk waar je heel ontspannen van wordt. Door de vibrerende of masserende werking van de massage apparaten zullen de spieren vanzelf zachter worden en gaan ontspannen. Er zijn massage apparaten waarmee je zelf de spieren moet masseren en massage apparaten die op een batterij werken.
Bedruk dit relaxte product met je eigen logo of tekst. Dan zul je merken dat je ontspannen klanten en prospects weer snel bij je terug komen, want dat kan niet anders met een relatiegeschenk als deze.

Laat het werk even het werk en ga even ontspannen. Door de massage apparaten van Relatiegeschenk4you bent u snel relaxt. De massageapparaten zijn er van hout, plastic en metaal. Er zijn massage apparaten waarbij u zelf moet de masserende bewegingen moet maken en apparaten die op een batterij en vanuit zichzelf bewegen.

Wanneer u uw klanten en relaties van ontspannen spieren wilt voorzien dan is een massage spin, roller of apparaat een goed idee. Even niets doen en ontspannen is de gedachte. Het is natuurlijk nog fijner wanneer je iemand kunt vinden die je wil masseren met de massage spin of roller.

Wilt u meer weten over de massageapparaten van Relatiegeschenk4you? Neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij weten alles van de massage apparaten en kunnen al uw vragen beantwoorden.