Badsets & Relax sets

Badsets & Relax sets

Sorteer op:
zoek
 
Badset Quebec
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief FC sticker
Milton verzorgingsset
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
badset 6-delig, 2x spons, nagelborstel en puimsteen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Badset bedrukken

Na een lange en drukke dag je even terug trekken in de badkamer, dat willen we allemaal wel elke dag. Ga de stress te lijf met deze heerlijke badsets en relax sets.
De sets bevatten heerlijk geurende badschuim, douchegels, bodylotions en vele toebehoren voor in de badkamer. Geef je relaties het gevoel dat ze zich in een sauna wanen en zich even lekker kunnen ontspannen en de dag achter zich laten, geef een badset als relatiegeschenk. Wij kunnen de verpakking bedrukken met uw eigen logo of reclame-uiting. Meer weten of de badsets en relaxsets? Contacteer ons en wij voorzien u graag van informatie over de betreffende producten.

De categorie badsets en relax sets hebben complete sets die gevuld zijn met diverse artikelen waarmee je lekker kunt badderen of heerlijk relaxen. Denk bijvoorbeeld aan een badset die bestaat uit een houten tobbe gevuld met bad en douche gel en een badspons. Maar er zijn ook kleine badsets die speciaal zijn ontwikkeld om mee te nemen op reis. Deze kleine reis badsetjes kunnen zo door de douane mee het vliegtuig in. Geen wikken en wegen wat er wel en niet mee mag.

Daarnaast hebben wij ook relax sets die bestaan uit bijvoorbeeld wierook , geurolie of aroma sets. Deze sets verspreiden een lekkere geur en brengen een relaxte sfeer met zich mee. Ook in de categorie kaarsen vind u nog enkele artikelen die een mooie aanvulling zijn op de relaxsets.

Alle badsets en relax sets zijn mooi verpakt en dat geeft dit relatiegeschenk natuurlijk extra elan. Over het algemeen bedrukken wij de verpakking van de badsets met uw logo of reclame, maar het is in sommige gevallen ook mogelijk de producten zelf te bedrukken. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren.